Фаршировані колечка кабачків, запечені в духовці, підійдуть для сімейної трапези і як ситної закуски до святкового столу. Готуються страва дуже просто і швидко, продукти звичайнісінькі, зате результат завжди чудовий, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1 см, центральну частину виріжте за допомогою ножа або невеликою вузькою чаркою. Підготовлені кабачкові кільця посипте сіллю, перемішайте і залиште хвилин на 15 при кімнатній температурі.Перемелене на м'ясорубці куряче м'ясо змішайте з тертим сиром, додайте яйця і манку. Посоліть-поперчіть за смаком, добре перемішайте. Вологими руками відокремте столову ложку фаршу, наповніть їм колечко кабачка.
Три яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і збийте вінчиком до однорідності. Фаршировані кільця кабачка обваляйте в борошні з усіх боків, потім занурте в яєчний кляр і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смачного!
Відчуваєте провину, навіть якщо не зробили нічого поганого? Можливо, вами маніпулюють. Психологічні маніпулятори - майстри підривати вашу впевненість і змушувати сумніватися у власних почуттях та реакціях. Вони часто використовують особливі фрази, щоб ...
З роками наш мозок, як і все тіло, зазнає природних вікових змін. Те, що ми їмо зранку, може або підтримати його роботу, або пришвидшити старіння, передають Патріоти України. Правильно підібраний сніданок здатний живити нейрони, покращувати пам’ять та ...