Фаршировані колечка кабачків, запечені в духовці, підійдуть для сімейної трапези і як ситної закуски до святкового столу. Готуються страва дуже просто і швидко, продукти звичайнісінькі, зате результат завжди чудовий, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1 см, центральну частину виріжте за допомогою ножа або невеликою вузькою чаркою. Підготовлені кабачкові кільця посипте сіллю, перемішайте і залиште хвилин на 15 при кімнатній температурі.Перемелене на м'ясорубці куряче м'ясо змішайте з тертим сиром, додайте яйця і манку. Посоліть-поперчіть за смаком, добре перемішайте. Вологими руками відокремте столову ложку фаршу, наповніть їм колечко кабачка.
Три яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і збийте вінчиком до однорідності. Фаршировані кільця кабачка обваляйте в борошні з усіх боків, потім занурте в яєчний кляр і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смачного!
Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати - тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися, передають Патріоти України. П...
Неприємний запах у ванній кімнаті — це причина дискомфорту та збентеження, особливо коли до вас приходять гості. Навіть якщо ванна кімната гарно прибрана, небажані та стійкі запахи можуть залишатися, оскільки є приховані джерела таких проблем. Існують ...