Фаршировані колечка кабачків, запечені в духовці, підійдуть для сімейної трапези і як ситної закуски до святкового столу. Готуються страва дуже просто і швидко, продукти звичайнісінькі, зате результат завжди чудовий, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1 см, центральну частину виріжте за допомогою ножа або невеликою вузькою чаркою. Підготовлені кабачкові кільця посипте сіллю, перемішайте і залиште хвилин на 15 при кімнатній температурі.Перемелене на м'ясорубці куряче м'ясо змішайте з тертим сиром, додайте яйця і манку. Посоліть-поперчіть за смаком, добре перемішайте. Вологими руками відокремте столову ложку фаршу, наповніть їм колечко кабачка.
Три яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і збийте вінчиком до однорідності. Фаршировані кільця кабачка обваляйте в борошні з усіх боків, потім занурте в яєчний кляр і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смачного!
Після 30 років життя змінюється, і разом із пріоритетами - робота, діти, здоров’я - ми починаємо втрачати друзів, навіть тих, хто був нам близьким раніше. Причини цього не обмежуються лише браком часу, передають Патріоти України. З віком стає складніше...
Нове дослідження, проведене вченими з Університету Міннесоти (США), показало, що власники котів мають на 33% нижчий ризик смерті від серцевого нападу, порівняно з тими, хто ніколи не мав цих тварин, . Кардіолог Маріано Наполі пояснює: «Взаємодія з кото...