Фаршировані колечка кабачків, запечені в духовці, підійдуть для сімейної трапези і як ситної закуски до святкового столу. Готуються страва дуже просто і швидко, продукти звичайнісінькі, зате результат завжди чудовий, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1 см, центральну частину виріжте за допомогою ножа або невеликою вузькою чаркою. Підготовлені кабачкові кільця посипте сіллю, перемішайте і залиште хвилин на 15 при кімнатній температурі.Перемелене на м'ясорубці куряче м'ясо змішайте з тертим сиром, додайте яйця і манку. Посоліть-поперчіть за смаком, добре перемішайте. Вологими руками відокремте столову ложку фаршу, наповніть їм колечко кабачка.
Три яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і збийте вінчиком до однорідності. Фаршировані кільця кабачка обваляйте в борошні з усіх боків, потім занурте в яєчний кляр і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смачного!
Дослідження науковців Оксфордського університету підтвердило, що регулярна фізична активність може знизити ризик розвитку раку. Про це повідомляє видання The Conversation, передають Патріоти України. У дослідженні взяли участь понад 85 000 людей у Вели...
Водії можуть пошкодити свої автомобілі через просту помилку з перемиканням передач, що ставить під загрозу їхні фінанси. Про це повідомляє express.co.uk, передають Патріоти України. Власники бензинових і дизельних авто ризикують пошкодити свої автівки,...