Дуже смачний десерт всього з 3 інгредієнтів, який готується всього 5-7 хвилин + час на охолодження. Виходить домашній повітряний крем Ганаш, який набагато смачніше, ніж будь-яке морозиво, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Нагріти до теплого стану вершкове масло, молоко і шоколад. У жодному разі не перегрівати!
2. Збивати теплу суміш заглибним блендером протягом 3-5 хвилин до повної однорідності. У нас вийшли дуже смачні шоколадні вершки. Щоб збити їх в пишний крем, потрібно їх дуже добре охолодити. Для цього чашу накриваємо харчовою плівкою або кришкою (щоб не проникали зайві запахи з холодильника) і ставимо в холодильник мінімум на 2-3 години до повного охолодження.
3. Збити охолоджену суміш міксером або віночком до пишноти. Подаємо в креманках або у вафельних стаканчиках.
Смачного!
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...
З приходом Великодніх свят багато родин готують традиційні частування — паски, пиріжки, різні солодощі. Однак ветеринари наголошують: власникам собак варто бути особливо уважними. Звичні великодні смаколики можуть становити смертельну небезпеку для чот...