
Дуже смачний десерт всього з 3 інгредієнтів, який готується всього 5-7 хвилин + час на охолодження. Виходить домашній повітряний крем Ганаш, який набагато смачніше, ніж будь-яке морозиво, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Нагріти до теплого стану вершкове масло, молоко і шоколад. У жодному разі не перегрівати!
2. Збивати теплу суміш заглибним блендером протягом 3-5 хвилин до повної однорідності. У нас вийшли дуже смачні шоколадні вершки. Щоб збити їх в пишний крем, потрібно їх дуже добре охолодити. Для цього чашу накриваємо харчовою плівкою або кришкою (щоб не проникали зайві запахи з холодильника) і ставимо в холодильник мінімум на 2-3 години до повного охолодження.
3. Збити охолоджену суміш міксером або віночком до пишноти. Подаємо в креманках або у вафельних стаканчиках.
Смачного!
Для отримання багатого та якісного врожаю вишні та черешні необхідно забезпечити цим кісточковим деревам надійний захист від зимових морозів та несприятливих погодних умов. Хоча ці культури досить морозостійкі, молоді саджанці та недостатньо підготовле...
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...