Рідні точно оцінять: Усього кілька спецій - і плов зі свининою буде просто ідеальним!

У плов заведено додавати багато спецій: барбарис, зіру, гострий стручковий перець та інші приправи, які надають страві особливого смаку та аромату. Причому деякі приправи здатні зробити смак м'яса набагато яскравішим, зазначають Патріоти України.

Кумін (зіра або римський кмин)

Ця спеція – одна з найпопулярніших. Насіння римського кмину має досить сильний і, що головне, доволі приємний аромат, який тільки посилюється у процесі приготування страви.

Барбарис

Ягоди барбарису додають у плов в сушеному вигляді, не подрібнюючи їх. Така приправа здатна надати трохи кислинки готовій страві, а також добре поєднується з різними видами м'яса (в тому числі й зі свининою).

Зверніть увагу, що якщо Ви купуватимете готову приправу для плову, то ягоди барбарису там будуть подрібнені, що не дуже допоможе справі.

Коріандр

Цю спецію краще використовувати в цілісному вигляді. Вона має доволі своєрідний запах, який може не всім сподобатися, але без коріандру просто неможливо уявити смак справжнього плову!

Шафран

Ще один обов'язковий інгредієнт смачного плову. Його використовують, аби надати готовій страві золотистого кольору.

Щоправда, через те, що шафран доволі дорогий, не всі можуть дозволити собі придбати таку спецію. Тому, як альтернативу, іноді кухарі використовують куркуму.

Що іще можна додати у плов зі свининою?

Крім цих основних приправ, у процесі приготування плову зі свининою заведено використовувати мелену паприку, часник, а також гострий стручковий перець. Також багато господинь додають до готової страви родзинки, курагу і чорнослив, які здатні надати плову досить цікавий смак Також не варто забувати про часник, який по праву є «королем» страви, особливо зі свининою.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...