У плов заведено додавати багато спецій: барбарис, зіру, гострий стручковий перець та інші приправи, які надають страві особливого смаку та аромату. Причому деякі приправи здатні зробити смак м'яса набагато яскравішим, зазначають Патріоти України.
Ця спеція – одна з найпопулярніших. Насіння римського кмину має досить сильний і, що головне, доволі приємний аромат, який тільки посилюється у процесі приготування страви.
Ягоди барбарису додають у плов в сушеному вигляді, не подрібнюючи їх. Така приправа здатна надати трохи кислинки готовій страві, а також добре поєднується з різними видами м'яса (в тому числі й зі свининою).
Зверніть увагу, що якщо Ви купуватимете готову приправу для плову, то ягоди барбарису там будуть подрібнені, що не дуже допоможе справі.
Цю спецію краще використовувати в цілісному вигляді. Вона має доволі своєрідний запах, який може не всім сподобатися, але без коріандру просто неможливо уявити смак справжнього плову!
Ще один обов'язковий інгредієнт смачного плову. Його використовують, аби надати готовій страві золотистого кольору.
Щоправда, через те, що шафран доволі дорогий, не всі можуть дозволити собі придбати таку спецію. Тому, як альтернативу, іноді кухарі використовують куркуму.
Крім цих основних приправ, у процесі приготування плову зі свининою заведено використовувати мелену паприку, часник, а також гострий стручковий перець. Також багато господинь додають до готової страви родзинки, курагу і чорнослив, які здатні надати плову досить цікавий смак Також не варто забувати про часник, який по праву є «королем» страви, особливо зі свининою.
Розмова про гроші може бути такою ж необхідною, як приємні дрібниці у стосунках. Але фінанси часто стають причиною конфліктів. За даними Divorce.com, 36% розлучень виникають через фінансові проблеми та борги, а опитування Chime показало, що 22% людей р...
Популярність дієт із високим вмістом білка зростає, однак спеціалісти попереджають: надлишок протеїну може спричинити проблеми зі здоров’ям. Про це повідомило видання Sciencealert, передають Патріоти України. Білок справді важливий — він формує м’язи, ...