Різниця у віці - не перешкода! Ось чому старші жінки люблять молодших чоловіків

Протягом багатьох років у фільмах Голлівуду активно висвітлюють стосунки між парами, у яких жінка набагато старша за обранця, наприклад у романтичних комедіях "Сімейна справа" або "Ідея про тебе". Проте, як виявилося, така тенденція стає дедалі популярнішою і в реальному житті. Американські науковці пояснили, що на це впливає низка причин, серед яких: фізична привабливість, емоційна зрілість і фінансова свобода молодшого партнера, передають Патріоти України

Згідно з результатами досліджень, більшість американців у віці від 18 до 34 вбачають велику кількість переваг у шлюбі чи стосунках із людьми, які старші або молодші за них мінімум на 10 років, пише Daily Mail. Жінки відчувають більше впевненості та самореалізації поруч із більш юними чоловіками.Фахівці міжнародної дослідницької компанії Ipsos провели наукове опитування, в якому взяли участь 207 американок, які мали романи із молодшими чоловіками. Виявилося, що у таких взаємовідносинах жінки почували себе максимально комфортно, адже не мали конкурувати зі своїм партнером. До того ж, їм вдавалося легше висловлювати свої бажання та потреби, адже обранець сприймав їх такими, які вони є.

"Жінки мого віку, здається, в захваті від тієї "свіжості" та "відсутності гіркоти", які з’являються під час стосунків із кимось молодшим. Юні чоловіки здаються більш відкритими та менш обтяженими невпевненістю", – пояснила одна із учасниць.

До того ж переваги від роману із великою різницею у віці вбачають і хлопці. Згідно з опитуванням Study Finds, у якому взяли участь 200 американців, більшість молодих чоловіків надають перевагу старшим партнеркам через емоційну зрілість. Крім того вони помітили, що почали швидше дорослішати як емоційно, так і соціально.

"Я часто звертаю увагу не те, що старші жінки набагато розвиненіші, коли справа доходить до стосунків, емоційної глибини та фактичного вираження почуттів. Різниця у віці означає, що я починаю ставитися до стосунків серйозніше і більше розвиваюся", – розповів один із хлопців.

Така тенденція є доволі розповсюдженим явищем і у світі зірок. Американська співачка Шер не соромиться показувати світу свого партнера Олександра Едвардса, який на 40 років молодший за неї. Так само і виконавиця Мадонна, якій 65, впевнено почуває себе із бойфрендом Джошем Поппером, якому лише 30.

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...