Роблять багато українців: Названо небезпечну помилку у використанні електрообігрівача

У холодну пору року українці звикли користуватися електрообігрівачами, навіть незважаючи на корективи з електрикою, які внесла війна. Однак багато хто припускається небезпечної помилки і сушить на цих приладах одяг, чого робити категорично не можна, передають Патріоти України.

Необережне використання електрообігрівачів може стати причиною пожежі. Як правильно користуватися цими приладами, розповіли у ДСНС.

Одяг не можна сушити на електрообігрівачах

Електрообігрівачі треба використовувати лише за призначенням, а вони не пристосовані до сушіння одягу. Тому краще цього не робити навіть у крайніх випадках, коли ви дуже поспішаєте. Тим більше, не залишайте речі на електрообігрівачі без нагляду.Пам’ятайте, прилад треба тримати на достатній відстані від легкозаймистих речей. Це також стосується штор, меблів та виробів із дерева.

Купуйте тільки сертифіковані якісні електрообігрівачі. Краще не ризикувати і замінити старий прилад.

Чи потрібно чистити електрообігрівачі

Нехтувати чисткою обігрівача дуже небезпечно. Її треба проводити регулярно. Сторонні речовини можуть загорітися і призвести до масштабної пожежі.

Тому експерти радять регулярно чистити нагрівачі від бруду та сміття, які на них накопичилися.

Електрообігрівачі, як, власне, і всі електроприлади, необхідно тримати під постійним наглядом. Виходячи з будинку, не забудьте вимкнути прилад.

Більше яблук, ніж тіста! Рецепт пирога, який виходить особливо смачним

понеділок, 6 травень 2024, 14:12

Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.

Дачникам на замітку! Полийте ці рослини молоком і урожай будете збирати відрами

понеділок, 6 травень 2024, 13:30

Любителі вирощуванні на дачі екологічно чистих рослин власними силами знають, що городина любить молочну підгодівлю. Зокрема, молоко або кефір використовують для другого підживлення огірків, розчиняючи у 10 літрах води. Його під кожний кущ потрібно літ...