Родина буде у захваті! Домашня ковбаса із часником смакуватиме краще, ніж магазинна!

Ковбаса власного приготування стане відмінною прикрасою будь-якого столу. Ковбасу в охолодженому вигляді можна подавати як закуску, а от щойно спечена ковбаска може стати повноцінною стравою, зазначають Патріоти України.

Її аромат не зрівняти ні з чим, як і запах. Зрештою, навіть якщо на ринку кишки не знайти, їх завжди можна замовити в інтернеті. Головне – це бажання. Що ж, починаємо творити?

Що знадобиться?

  • 400 г. курячого філу;
  • 600 г. свинного фаршу;
  • 100 г. сала;
  • 1 головка часнику;
  • 2 ст. л. діжонської гірчиці;
  • дрібка мускатного горіха;
  • сіль та перець за смаком;
  • 180 г. свинних кишок.

Як приготувати?

Крок перший – нарізаємо на невеликі шматки куряче філе, сало. Додаємо фарш, сіль-перець, часник, гірчицю і все поступово помішуємо. Це займе хвилин 40, адже фарш потрібно ретельно відбити.

Крок другий – промиваємо кишки за допомогою крану. Важливо: використати для цього процесу миску з водою, щоб кишка не злилась до каналізації.

Крок третій – наповнюємо ковбаски за допомогою м’ясорубки та спеціальної трубки-насадки. Це можна робити і вручну, тільки удвох. Не наповнюємо надто тісно. Місцями проколюємо готову ковбаску голкою, щоб вийшло повітря.

Крок четвертий – варимо ковбаску орієнтовно хвилин 8-10. Після випікаємо її у духовій печі ще 40 хвилин, при температурі 180 градусів. Готово!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...