Родина буде у захваті: Дуже ніжна риба в духовці - приготування займе лише 15 хвилин

Риба - продукт корисний. Рибу можна посмажити чи запекти - і це буде смачно, як у ресторані, якщо вибрати вдалий рецепт. Їх в інтернеті сьогодні багато, передають Патріоти України.

Але важливо слідувати перевіреним. Адже одна неточність може коштувати і часу, і грошей, а продукти зараз недешеві — особливо якісні. І ще: готуйте з любов'ю — тоді все вийде! Це відзначають усі відомі шеф-кухарі.

Рецептом риби, запеченої у духовці, поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова. До речі, нагадаємо рецепт кіша «лорен» з лососем та броколі — він смачний як гарячим, так і холодним.

- Ця риба виходить дуже ніжною, — каже Елла Іванова. — Томати нададуть соковитість. Якщо є чебрець, доповніть їм страву — запах буде надзвичайний. Така страва ідеальна для прийому гостей. А якщо вирішите приготувати її в будні, вона додасть святковості звичайному дню.

Риба, запечена у духовці
  • 300 г філе риби
  • Сіль
  • Перець
  • Можна додати чебрець
  • 1 -2 столові ложки олії
  • Помідори чері 10 шт.

Викладаємо всі інгредієнти в термостійку форму і запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 15 хвилин. Подавати з лимоном.

І смачного!

Особливо актуально восени! ТОП-7 продуктів, які можуть врятувати від депресії

четвер, 9 жовтень 2025, 12:45

Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...

Не дайте себе обдурити: ТОП-5 ознак підробленого парфуму, які може помітити навіть недосвідчений покупець

четвер, 9 жовтень 2025, 12:15

Купівля парфумів часто перетворюється на лотерею: справжній аромат чи підробка? Астрологи моди і експерти з косметики радять звертати увагу на деталі, які видають підробку навіть на перший погляд, передають Патріоти України. На що варто звернути увагу:...