Риба - продукт корисний. Рибу можна посмажити чи запекти - і це буде смачно, як у ресторані, якщо вибрати вдалий рецепт. Їх в інтернеті сьогодні багато, передають Патріоти України.
Але важливо слідувати перевіреним. Адже одна неточність може коштувати і часу, і грошей, а продукти зараз недешеві — особливо якісні. І ще: готуйте з любов'ю — тоді все вийде! Це відзначають усі відомі шеф-кухарі.
Рецептом риби, запеченої у духовці, поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова. До речі, нагадаємо рецепт кіша «лорен» з лососем та броколі — він смачний як гарячим, так і холодним.
- Ця риба виходить дуже ніжною, — каже Елла Іванова. — Томати нададуть соковитість. Якщо є чебрець, доповніть їм страву — запах буде надзвичайний. Така страва ідеальна для прийому гостей. А якщо вирішите приготувати її в будні, вона додасть святковості звичайному дню.
Риба, запечена у духовці
- 300 г філе риби
- Сіль
- Перець
- Можна додати чебрець
- 1 -2 столові ложки олії
- Помідори чері 10 шт.
Викладаємо всі інгредієнти в термостійку форму і запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 15 хвилин. Подавати з лимоном.
І смачного!
Виберіть метелика і дізнайтеся, що ховає ваше серце, передають Патріоти України. Ваше серце прагне радості та легкості. Ви шукаєте промінчик сонця навіть у складних ситуаціях і вірите, що після бурі настає ясний день. Ви оптимістичні та хочете ділитися...
Інтелект - не лише спадковість. Те, як ми спимо, харчуємося, з ким спілкуємося та як організовуємо день, може робити нас розумнішими або поступово тупити мозок. Експерт Гарварду виділяє п’ять факторів способу життя, які мають величезний вплив на мозок,...