Риба - продукт корисний. Рибу можна посмажити чи запекти - і це буде смачно, як у ресторані, якщо вибрати вдалий рецепт. Їх в інтернеті сьогодні багато, передають Патріоти України.
Але важливо слідувати перевіреним. Адже одна неточність може коштувати і часу, і грошей, а продукти зараз недешеві — особливо якісні. І ще: готуйте з любов'ю — тоді все вийде! Це відзначають усі відомі шеф-кухарі.
Рецептом риби, запеченої у духовці, поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова. До речі, нагадаємо рецепт кіша «лорен» з лососем та броколі — він смачний як гарячим, так і холодним.
- Ця риба виходить дуже ніжною, — каже Елла Іванова. — Томати нададуть соковитість. Якщо є чебрець, доповніть їм страву — запах буде надзвичайний. Така страва ідеальна для прийому гостей. А якщо вирішите приготувати її в будні, вона додасть святковості звичайному дню.
Риба, запечена у духовці
- 300 г філе риби
- Сіль
- Перець
- Можна додати чебрець
- 1 -2 столові ложки олії
- Помідори чері 10 шт.
Викладаємо всі інгредієнти в термостійку форму і запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 15 хвилин. Подавати з лимоном.
І смачного!
Багато хто з українських господарів висаджує на дачі смородину, однак отримати гарний врожай здатні не всі. Допомогти молодим колегам зголосився досвідчений аграрій, автор каналу «Корисне ТБ», передають Патріоти України. За його словами, секрет — у пра...
Білок - це ключовий елемент для м’язів, шкіри, гормонів та обміну речовин. Але що станеться з організмом, якщо щодня споживати 100 грамів білка, передають Патріоти України з посиланням на Eat This, Not That! Ні для кого не секрет, що білок підтримує р...