Суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво навчив, як приготувати картоплю, щоб та була не гарніром, а самостійною стравою, розрахованою на гурманів. Рецепт Хіменес-Браво опублікував в Instagram, передають Патріоти України.
Фарширована картопля для гурманів
⠀
- Картопля — 5 штук;
- помідор без шкірки, нарізаний кубиками — один маленький (60 г);
- зелена цибуля — 40 г;
- гірчиця — 10 г;
- часник — одна головка;
- бекон — 400 г;
- сир Гауда або моцарелла — 50 г;
- вершки жирні — 50 г;
- сир пармезан — 20 г.
Картоплю помити, обгорнути фольгою, запікати 40 хвилин (190 градусів).
Головку часнику запекти протягом 5 хвилин.
Картоплю розрізати навпіл, вийняти серединку. До картопляної м'якоті додати часник, томати, зелену цибулю, сир Гауда, вершки, гірчицю, сіль, чорний перець.
Начинити половинки картоплі фаршем, обернути кожну беконом, закріпити зубочисткою слайс бекону.
Посипати пармезаном, запікати ще 7 хвилин при 180 градусах.
Тисячі людей щодня скаржаться на випадіння волосся, не здогадуючись: причина - у їхньому повсякденному раціоні. Деякі харчові звички, які здаються цілком безпечними, тихо, але впевнено призводять до втрати волосся, передають Патріоти України. Дієтологи...
Щоб відштовхнути від себе людей, не обов’язково когось ображати. Іноді достатньо кількох слів, сказаних без роздумів. Начебто нічого особливого — а все ж таки вони залишаються у голові співрозмовника надовго. Психологія показує, що саме на перший погля...