Родина буде у захваті! Готуємо картоплю "Айдахо" з часником - можна їсти хоч щодня

Якщо ви обожнюєте картоплю так само, як ми, - приготуйте її за цим рецептом! "Айдахо" виходить неймовірно ніжною всередині та хрумкою зовні, передають Патріоти України. Американською картоплею "Айдахо" сьогодні смакують у всьому світі. Також ця страва відома як картопля по-селянськи.

Зазвичай "Айдахо" подають до смаженого м'яса.

Рецепт картоплі "Айдахо"

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Ретельно почистіть і помийте картоплю. Розріжте кожну картоплину на 8 частин і відправте до каструлі з холодною підсоленою водою.

  2. Доведіть картоплю до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
  3. Злийте з картоплі воду й залиште її охолонути.

  4. Змішайте в окремій мисці оливкову олію, дрібно нарізані петрушку та кріп і додайте пропущений крізь прес часник. Усе перемішайте.
  5. Залийте картоплю соусом, гарненько все перемішайте, щоб він покрив кожну картоплину.
  6. Викладіть картоплю на вкрите пергаментом деко й відправте до духовки, попередньо розігрітої до 200 градусів, запікатися на 15 – 20 хвилин.
  7. Гарнір до смаженого м'яса готовий. Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...