Родина буде у захваті! Готуємо картоплю "Айдахо" з часником - можна їсти хоч щодня

Якщо ви обожнюєте картоплю так само, як ми, - приготуйте її за цим рецептом! "Айдахо" виходить неймовірно ніжною всередині та хрумкою зовні, передають Патріоти України. Американською картоплею "Айдахо" сьогодні смакують у всьому світі. Також ця страва відома як картопля по-селянськи.

Зазвичай "Айдахо" подають до смаженого м'яса.

Рецепт картоплі "Айдахо"

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Ретельно почистіть і помийте картоплю. Розріжте кожну картоплину на 8 частин і відправте до каструлі з холодною підсоленою водою.

  2. Доведіть картоплю до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
  3. Злийте з картоплі воду й залиште її охолонути.

  4. Змішайте в окремій мисці оливкову олію, дрібно нарізані петрушку та кріп і додайте пропущений крізь прес часник. Усе перемішайте.
  5. Залийте картоплю соусом, гарненько все перемішайте, щоб він покрив кожну картоплину.
  6. Викладіть картоплю на вкрите пергаментом деко й відправте до духовки, попередньо розігрітої до 200 градусів, запікатися на 15 – 20 хвилин.
  7. Гарнір до смаженого м'яса готовий. Смачного!

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...