Родина буде у захваті! Готуємо картоплю "Айдахо" з часником - можна їсти хоч щодня

Якщо ви обожнюєте картоплю так само, як ми, - приготуйте її за цим рецептом! "Айдахо" виходить неймовірно ніжною всередині та хрумкою зовні, передають Патріоти України. Американською картоплею "Айдахо" сьогодні смакують у всьому світі. Також ця страва відома як картопля по-селянськи.

Зазвичай "Айдахо" подають до смаженого м'яса.

Рецепт картоплі "Айдахо"

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Ретельно почистіть і помийте картоплю. Розріжте кожну картоплину на 8 частин і відправте до каструлі з холодною підсоленою водою.

  2. Доведіть картоплю до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
  3. Злийте з картоплі воду й залиште її охолонути.

  4. Змішайте в окремій мисці оливкову олію, дрібно нарізані петрушку та кріп і додайте пропущений крізь прес часник. Усе перемішайте.
  5. Залийте картоплю соусом, гарненько все перемішайте, щоб він покрив кожну картоплину.
  6. Викладіть картоплю на вкрите пергаментом деко й відправте до духовки, попередньо розігрітої до 200 градусів, запікатися на 15 – 20 хвилин.
  7. Гарнір до смаженого м'яса готовий. Смачного!

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...