Родина буде у захваті! Яблучна шарлотка з хрумкою скоринкою - як правильно приготувати випічку

Яблучна шарлотка - один з найсмачніших осінніх пирогів, в основі якого м'яке тісто та соковита начинка з яблук. У випічці дуже важливо правильно приготувати основу, а саме збити яйця, щоб тісто було пухким і мало хрумку хрумку скоринку, передають Патріоти України.

Фудблогерка Вікторія Панасюк (viktoria.panasiuk) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом яблучної шарлотки з хрумкою скоринкою.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт
  • цукор – 200 г
  • борошно –150 г
  • яблука – 4 шт
  • ванільний цукор – 10 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • сіль
  • цедра лимону за бажанням
  • кориця за бажанням

Спосіб приготування:

1. Для початку потрібно змішати яйця кімнатної температури з цукром до пишної та світлої маси не менше 10 хвилин. Саме це впливає на формування хрумкої скоринки.

2. До отриманої яєчної суміші додати цедру лимона, просіяти сухі інгредієнти та перемішати лопаткою.

3. Яблука почистити від шкірки та насіння та порізати.

4. Половину тіста вилити у форму, висипати яблука та посипати корицею, вилити решту тіста.

5. Випікати за температури 180 градусів 40-50 хвилин. Смачного!

Не робіть помилок! ТОП-5 продуктів, які не варто вживати при печії

середа, 22 січень 2025, 23:10

Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...

Як передбачити, якою ціна криптовалюти буде в майбутньому?

середа, 22 січень 2025, 17:47

Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...