Яблучна шарлотка - один з найсмачніших осінніх пирогів, в основі якого м'яке тісто та соковита начинка з яблук. У випічці дуже важливо правильно приготувати основу, а саме збити яйця, щоб тісто було пухким і мало хрумку хрумку скоринку, передають Патріоти України.
Фудблогерка Вікторія Панасюк (viktoria.panasiuk) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом яблучної шарлотки з хрумкою скоринкою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно змішати яйця кімнатної температури з цукром до пишної та світлої маси не менше 10 хвилин. Саме це впливає на формування хрумкої скоринки.
2. До отриманої яєчної суміші додати цедру лимона, просіяти сухі інгредієнти та перемішати лопаткою.
3. Яблука почистити від шкірки та насіння та порізати.
4. Половину тіста вилити у форму, висипати яблука та посипати корицею, вилити решту тіста.
5. Випікати за температури 180 градусів 40-50 хвилин. Смачного!
Багато хто замислюється: чи шкідливо залишати зарядний пристрій підключеним до мережі? Експерти кажуть: за нормальних умов, без грози, це безпечно. Сучасні адаптери рідко перегріваються чи коротять, на відміну від старих моделей. Крім того, Європейськи...
Вибір часу для миття волосся часто стає справжньою дилемою. Хтось віддає перевагу ранку, щоб освіжитися, інші - вечору, щоб уникнути поспіху вранці. Але чи справді це має значення для здоров’я волосся? Трихолог Мартина Побута пояснює, на що звертати ув...