За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти України.
Для приготування пирога на сковороді знадобляться: 1 яйце, 4 ложки майонезу, 4 ложки молока, 6 ложок борошна, дрібка солі, 10 кружечків шинки, 1 помідор і 50 г тертого сиру.
Для начинки можна використовувати будь-які інгредієнти, головне все посипати тертим сиром, щоб запеклася начинка під скоринкою.
Яйце збиваємо вилкою, вливаємо молоко, додаємо майонез.
Перемішуємо інгредієнти до однорідної консистенції, солимо, сиплемо борошно.
Тісто готове. Тепер готуємо начинку: нарізаємо шинку соломкою, помідори півкільцями, сир тремо на тертці.
На розігріту сковорідку наливаємо олію і викладаємо тісто, розподіляючи його дном сковорідки.
На тісто викладаємо шинку та помідори, а зверху посипаємо сиром.
Закриваємо кришку і томимо пиріг на маленькому вогні 10 хвилин, доки не розплавиться сир.
Найсмачніший пиріг з ніжним вершковим смаком готовий. Смачного!
Насправді, невеликі коливання маси тіла – це цілком природне і фізіологічне явище. Воно не є свідченням провалу чи регресу. Вага змінюється щодня під впливом десятків чинників – від вмісту води в організмі до стану травлення чи інтенсивності фізичних н...
Травень – захопливий час для садівників, оскільки полуниця починає плодоносити, але зелені ягоди можуть привабити слимаків, які хочуть поласувати вашим урожаєм, передають Патріоти України. Слимаків приваблює м’яке листя, яке легко їсти, та солодкі плод...