Родина буде у захваті! Як приготувати курку зі скоринкою - кулінарні поради

Апетитна курка зі скоринкою - страва на всі часи, яка майже немає конкурентів. Головне, щоб вийшла та сама скоринка. Є кілька кулінарних секретів, які допоможуть отримати бажаний результат, передають Патріоти України.

Як зробити скоринку

Найперший спосіб полягає в використанні межу. Не хвилюйтеся, солодкою курка не вийде після запікання. Мед допоможе створити ту саму апетитну та хрумку скоринку.

Поставте запікатися курку. Коли вона буде майже готова, тоді зробіть помазання медом та ще на 15 хвилин відправте в духовку. Просто пензликом нанесіть тонкий шар на шкірку. Якщо мед густий, тоді розтопіть його, щоб легше було працювати.

Сіль. Так, вона здатна також допомогти. Все дуже-дуже просто. На деко розсипте рівний шар солі, а зверху викладіть курку. Ідеальна скоринка гарантована.

Досить незвичний інгредієнт для курки, але кулінари рекомендують ввести 0,5 ч.л. розпушувача в маринад для птиці. Спосіб цікавий, але ж дієвий. Вибирайте, яким чином ви будете готувати курку з апетитною скоринкою.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...