Про пироги з яблуками знають всі, а от з грушами чомусь печуть значно рідше. Досить дарма, бо з ними виходить надзвичайно ароматно та смачно. Головне, щоб хороші були груші, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Борошно просійте та змішайте з сіллю, содою, розпушувачем. Змішайте окремо яйце з ваніліном. Збийте яєчну масу та додайте олію, лимонний сік.
Борошно треба додати в молоко та яєчну суміш. Вимішайте все лопаткою та замісіть тісто. Шоколад подрібніть на маленькі шматочки та викладіть в тісто. а груші наріжте скибками.
Форму для випічки вистеліть пергаментом. Вилийте туди тісто. Викладіть грушеві скибки. Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте випікатися до готовності. Перевірте шпажками. Посипте цукровою пудрою готовий пиріг. Смачного!
Кавун - символ літа, що освіжає, втамовує спрагу й навіть покращує настрій. Проте обрати безпечний плід - справжнє мистецтво. І головне правило, про яке часто забувають: ніколи не купуйте кавун, розрізаний навпіл, передають Патріоти України. Нутриціол...
Наприкінці літа на ринках і в магазинах можна знайти безліч стиглих, соковитих фруктів прямо з саду. Саме зараз найкращий час їсти їх свіжими, а також готувати смачні заготовки на зиму. Проте іноді буває складно розрізнити подібні фрукти. Чи мають вони...