Що може бути смачнішим, ніж запечена картопля з беконом. Приготуйте цю смачну страву й переконаєтеся, що це - неймовірне поєднання смаків, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.
Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.
Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!
Багато хто навіть не замислюється, що звичайний предмет у домі може впливати на енергію простору. За давніми віруваннями, він здатен притягувати як удачу й достаток, так і порожнечу з негараздами. Йдеться про вазу - річ, яку має майже кожна оселя, пере...
Кухонні меблі щодня піддаються справжньому випробуванню - жирні бризки, пара від приготування їжі, пил і крихти швидко осідають на фасадах шаф. Якщо не прибирати вчасно, утворюється тверда жирова кірка, яку потім складно видалити. передають Патріоти Ук...