Що може бути смачнішим, ніж запечена картопля з беконом. Приготуйте цю смачну страву й переконаєтеся, що це - неймовірне поєднання смаків, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.
Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.
Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!
Пити воду з куркумою вранці може мати кілька корисних ефектів на здоров'я, завдяки властивостям цієї спеції. Ось кілька потенційних переваг, передають Патріоти України. Щоб отримати максимальний ефект від води з куркумою, іноді додають до неї чорний пе...
Найпопулярніша причина, через яку рушники втрачають свою м’якість, полягає якраз у неправильному способі прання, оскільки перевантаження пральної машини та використання занадто великої кількості мила може затвердіти тканину. З часом рушники стають тьмя...