Мариновані огірки - це смачна та вдала закуска на всі випадки життя. Для того, щоб овочі були хрумкі, пружні та не втрачали колір під час соління, їх потрібно правильно підготувати та приготувати вдалий маринад, передають Патріоти України.
Фудблогерка Лілія з ніком lileklilek2 на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованих огірків з часником, зеленню та зі смачним маринадом. Готуються вони без стерилізації.
Інгредієнти:
Маринад:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно підготувати огірки, а саме замочити їх у холодній воді на 3-6 годин. Після цього ретельно помити та обрізати хвостики.
2. На дно чистої банки викласти листя зелені, лаврове листя, перець горошок та зубчики часнику.
3. Потім потрібно заповнити банку огірками. Наповнити тару окропом та залишити у такому вигляді доти, доки вода не охолоне до теплого стану.
4. Після цього злити воду у каструлю, додати сіль, цукор та оцет. Довести все до кипіння. Гарячим розсолом наповнити банки.
5. На цьому етапі можна закатати банки кришкою. Перевернути тари з огірками догори дном, укутати чимось теплим та залишити у такому вигляді до повного охолодження. Готово!
Смартфон ми підзаряджаємо щодня, і саме ці звички визначають, скільки проживе батарея. Дотримання кількох простих правил допоможе уникнути передчасної зношеності та відкласти дорогу заміну акумулятора. Про це пише iTechua, передають Патріоти України. Щ...
Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...