
Мариновані огірки - це смачна та вдала закуска на всі випадки життя. Для того, щоб овочі були хрумкі, пружні та не втрачали колір під час соління, їх потрібно правильно підготувати та приготувати вдалий маринад, передають Патріоти України.
Фудблогерка Лілія з ніком lileklilek2 на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованих огірків з часником, зеленню та зі смачним маринадом. Готуються вони без стерилізації.
Інгредієнти:
Маринад:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно підготувати огірки, а саме замочити їх у холодній воді на 3-6 годин. Після цього ретельно помити та обрізати хвостики.
2. На дно чистої банки викласти листя зелені, лаврове листя, перець горошок та зубчики часнику.
3. Потім потрібно заповнити банку огірками. Наповнити тару окропом та залишити у такому вигляді доти, доки вода не охолоне до теплого стану.
4. Після цього злити воду у каструлю, додати сіль, цукор та оцет. Довести все до кипіння. Гарячим розсолом наповнити банки.
5. На цьому етапі можна закатати банки кришкою. Перевернути тари з огірками догори дном, укутати чимось теплим та залишити у такому вигляді до повного охолодження. Готово!
У холодний сезон тисячі українців стикаються з неприємною проблемою - вікна запотівають, на рамах збирається вода, а в кутах може з’являтися цвіль. Експерти попереджають: конденсат - не лише косметичний дефект, а й ознака надлишкової вологи в приміщенн...
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...