Мариновані огірки - це смачна та вдала закуска на всі випадки життя. Для того, щоб овочі були хрумкі, пружні та не втрачали колір під час соління, їх потрібно правильно підготувати та приготувати вдалий маринад, передають Патріоти України.
Фудблогерка Лілія з ніком lileklilek2 на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованих огірків з часником, зеленню та зі смачним маринадом. Готуються вони без стерилізації.
Інгредієнти:
Маринад:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно підготувати огірки, а саме замочити їх у холодній воді на 3-6 годин. Після цього ретельно помити та обрізати хвостики.
2. На дно чистої банки викласти листя зелені, лаврове листя, перець горошок та зубчики часнику.
3. Потім потрібно заповнити банку огірками. Наповнити тару окропом та залишити у такому вигляді доти, доки вода не охолоне до теплого стану.
4. Після цього злити воду у каструлю, додати сіль, цукор та оцет. Довести все до кипіння. Гарячим розсолом наповнити банки.
5. На цьому етапі можна закатати банки кришкою. Перевернути тари з огірками догори дном, укутати чимось теплим та залишити у такому вигляді до повного охолодження. Готово!
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...