Квашені помідори можна готувати у бочках, а також у банках під кришкою. Для того, щоб вони були соковитими та не розпадалися, маринад потрібно добре прокип'ятити і залийте гарячим маринадом, передають Патріоти України.
Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачних квашених помідорів з часником та листям вишні, смородини та хрону, які можна їсти через 2 години.
Інгредієнти:
Маринад:
Спосіб приготування:
1. Помідори помийте, зробіть надріз і помістіть туди по пластинці часнику.
2. Маринад: налийте в каструлю і доведіть до кипіння, обов'язково 2-3 хвилини кип'ятіть, вимкніть і чекайте, поки охолоне до кімнатної температури.
3. На дно посуду, де будуть кваситися помідори, викладіть листя, зверху помідори і залийте їх маринадом з часником, щоб верхні були вкриті рідиною. Закрийте кришкою і залиште 2 доби.
Щоб відштовхнути від себе людей, не обов’язково когось ображати. Іноді достатньо кількох слів, сказаних без роздумів. Начебто нічого особливого — а все ж таки вони залишаються у голові співрозмовника надовго. Психологія показує, що саме на перший погля...
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...