Квашені помідори можна готувати у бочках, а також у банках під кришкою. Для того, щоб вони були соковитими та не розпадалися, маринад потрібно добре прокип'ятити і залийте гарячим маринадом, передають Патріоти України.
Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачних квашених помідорів з часником та листям вишні, смородини та хрону, які можна їсти через 2 години.
Інгредієнти:
Маринад:
Спосіб приготування:
1. Помідори помийте, зробіть надріз і помістіть туди по пластинці часнику.
2. Маринад: налийте в каструлю і доведіть до кипіння, обов'язково 2-3 хвилини кип'ятіть, вимкніть і чекайте, поки охолоне до кімнатної температури.
3. На дно посуду, де будуть кваситися помідори, викладіть листя, зверху помідори і залийте їх маринадом з часником, щоб верхні були вкриті рідиною. Закрийте кришкою і залиште 2 доби.
Ось кілька простих і водночас ефективних способів захиститися від укусів комарів в домашніх та природних умовах, передають Патріоти України.
Позбутися мух у будинку можна швидко та ефективно, якщо поєднати профілактику, пастки та природні відлякувачі. Ось перевірені способи, передають Патріоти України. Мух приваблюють запахи:. Пастка з медом або варенням:. Пастка з оцтом і миючим засобом:...