Родина буде у захваті! Квашені помідори, які можна їсти через 2 доби - найшвидший мамин рецепт

Квашені помідори можна готувати у бочках, а також у банках під кришкою. Для того, щоб вони були соковитими та не розпадалися, маринад потрібно добре прокип'ятити і залийте гарячим маринадом, передають Патріоти України.

Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачних квашених помідорів з часником та листям вишні, смородини та хрону, які можна їсти через 2 години.

Інгредієнти:

  • помідори – 5 кг
  • часник (щоб у кожен помідор помістити платівку). Платівка – це перерізаний на кілька частин зубчик часнику.
  • листя кропу, вишні, смородини, хрону

Маринад:

  • вода – 3 л
  • цукор – 1,5 склянки
  • оцет – 1,5 склянки
  • сіль – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Помідори помийте, зробіть надріз і помістіть туди по пластинці часнику.

2. Маринад: налийте в каструлю і доведіть до кипіння, обов'язково 2-3 хвилини кип'ятіть, вимкніть і чекайте, поки охолоне до кімнатної температури.

3. На дно посуду, де будуть кваситися помідори, викладіть листя, зверху помідори і залийте їх маринадом з часником, щоб верхні були вкриті рідиною. Закрийте кришкою і залиште 2 доби.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...