Родина буде у захваті! Паштет з оселедця - смачно так, що не відірватися

Приготувати ласощі зі звичайних продуктів — особливе мистецтво. Важливі ідея, час і терпіння. І якщо в цьому тріо відсутня хоч одна складова, нічого не вийде. Для приготування паштету важливо заздалегідь відварити моркву. Щоб відварити швидше, використовуйте невелику. Вершкове масло вибирайте натуральне, плавлений сир — хорошої якості. Адже тільки якісні інгредієнти можуть дати хороший результат. Готуючи, пробуйте, пробуйте і пробуйте. Так радять всесвітньо відомі шеф-кухарі. А їм можна вірити. Адже краще враховувати досвід професіоналів, ніж припускатися помилок.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

- Готуємо просто і смачно, — каже Елла Іванова. — Наприклад, оселедцевий паштет. На мій смак, краще використовувати м'ясорубку. Але якщо її немає, підійде і блендер.

Паштет із оселедця та морквини
  • 100 г плавленого сиру
  • 150 г оселедця
  • 2 відварені морквини
  • 100 г вершкового масла

Моркву відварюємо. Усе з'єднуємо і пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.

І смачного!

Нині це може шокувати! ТОП-5 дивних ласощів, які споживали діти у СРСР

четвер, 4 вересень 2025, 12:05

Життя в Радянському Союзі було сповнене обмежень у всьому. В умовах дефіциту солодощів діти знаходили альтернативи. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.ua. Сьогодні ж такі смаколики здаються абсолютно дивними, передають Патріоти України. Недостиглі фрукти ...

Не робіть помилок! Що категорично не можна виливати в раковину

четвер, 4 вересень 2025, 9:45

Проблема засміченої раковини на кухні є досить поширеною, і часто вона виникає через те, що ми зливаємо туди заборонені речі. Деякі відходи можуть не лише забити труби, а й пошкодити обладнання та забруднити довкілля, інформує ТСН, передають Патріоти У...