Родина буде у захваті! Паштет з оселедця - смачно так, що не відірватися

Приготувати ласощі зі звичайних продуктів — особливе мистецтво. Важливі ідея, час і терпіння. І якщо в цьому тріо відсутня хоч одна складова, нічого не вийде. Для приготування паштету важливо заздалегідь відварити моркву. Щоб відварити швидше, використовуйте невелику. Вершкове масло вибирайте натуральне, плавлений сир — хорошої якості. Адже тільки якісні інгредієнти можуть дати хороший результат. Готуючи, пробуйте, пробуйте і пробуйте. Так радять всесвітньо відомі шеф-кухарі. А їм можна вірити. Адже краще враховувати досвід професіоналів, ніж припускатися помилок.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

- Готуємо просто і смачно, — каже Елла Іванова. — Наприклад, оселедцевий паштет. На мій смак, краще використовувати м'ясорубку. Але якщо її немає, підійде і блендер.

Паштет із оселедця та морквини
  • 100 г плавленого сиру
  • 150 г оселедця
  • 2 відварені морквини
  • 100 г вершкового масла

Моркву відварюємо. Усе з'єднуємо і пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.

І смачного!

Секрети ідеального схуднення: Ось як спалювати жир і зберігати м'язи

вівторок, 12 серпень 2025, 18:44

Схуднення - завдання не з легких. У кожного з нас свій шлях до заповітної мети, але суть завжди одна: дефіцит калорій. Тобто, ми маємо витрачати більше енергії, ніж отримуємо з їжею, передають Патріоти України з посиланням на ВВС. "Тоді організм почина...

Це може здивувати! Стюардеса назвала найбрудніше місце у літаку - і це не туалет

вівторок, 12 серпень 2025, 18:15

Авіаперельоти стали буденністю для багатьох. Обираючи місце в літаку, ми зазвичай орієнтуємося на комфорт - хтось хоче сидіти біля проходу, щоб мати легкий доступ до туалету, інші віддають перевагу вікну, щоб милуватися краєвидом, передають Патріоти Ук...