Родина буде у захваті! Пікантна капуста за бабусиним рецептом - смачнюща закуска

Крім звичних заготовок з помідорів та огірків пропонуємо зробити найсмачнішу заготовку з білокачанної капусти. Закуска з пікантним смаком припаде до душі любителям гострого, передають Патріоти України.

Готується закуска з найпростіших інгредієнтів, дуже просто і швидко: кілька баночок такої заготовки мають бути у кожної господині, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 2 качана капусти;
  • 500 г червоного перцю;
  • 5-6 гострих перців;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 пучок петрушки;
  • 2 помідори;
  • 4 ложки солі;
  • 1,5 столові ложки цукру;
  • 2 лимони;
  • 1 ложка червоного гострого перцю;
  • 1 склянка оцту.

Приготування:

Наріжте капусту на великі шматочки і натріть сіллю. Додайте до капусти цукор та сік двох лимонів і добре перемішайте. Накрийте ємність із капустою плівкою та залиште при кімнатній температурі на ніч.

Підготуйте решту овочів, подрібнивши їх за допомогою кухонного комбайна. Додайте до овочевої пасти червоний гострий перець та оцет.

З'єднайте капусту з овочевою пастою. Наповніть капустою скляні банки. Капусту необхідно ретельно утрамбовувати. Залийте капусту овочевим соком і щільно закрийте кришками банки. Пікантну капусту можна подавати до столу вже через 3 тижні.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...