Родина буде у захваті! Пікантна капуста за бабусиним рецептом - смачнюща закуска

Крім звичних заготовок з помідорів та огірків пропонуємо зробити найсмачнішу заготовку з білокачанної капусти. Закуска з пікантним смаком припаде до душі любителям гострого, передають Патріоти України.

Готується закуска з найпростіших інгредієнтів, дуже просто і швидко: кілька баночок такої заготовки мають бути у кожної господині, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 2 качана капусти;
  • 500 г червоного перцю;
  • 5-6 гострих перців;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 пучок петрушки;
  • 2 помідори;
  • 4 ложки солі;
  • 1,5 столові ложки цукру;
  • 2 лимони;
  • 1 ложка червоного гострого перцю;
  • 1 склянка оцту.

Приготування:

Наріжте капусту на великі шматочки і натріть сіллю. Додайте до капусти цукор та сік двох лимонів і добре перемішайте. Накрийте ємність із капустою плівкою та залиште при кімнатній температурі на ніч.

Підготуйте решту овочів, подрібнивши їх за допомогою кухонного комбайна. Додайте до овочевої пасти червоний гострий перець та оцет.

З'єднайте капусту з овочевою пастою. Наповніть капустою скляні банки. Капусту необхідно ретельно утрамбовувати. Залийте капусту овочевим соком і щільно закрийте кришками банки. Пікантну капусту можна подавати до столу вже через 3 тижні.

А ви це знали? Чому після обіду ви відчуваєте сильну втому і як цього уникнути

понеділок, 22 вересень 2025, 8:12

Денна втома після обіду - явище цілком природне, кажуть експерти, передають Патріоти України. Вона зумовлена поєднанням природного циркадного ритму та «тиску сну» — потреби організму відпочити після ранкової активності. Найпродуктивнішими люди почуваю...

"Таймер смерті": Названо фактор, здатний утричі підвищити ризик смертоносного раку

понеділок, 22 вересень 2025, 7:15

Шкідливі бактерії та грибки у ротовій порожнині здатні суттєво збільшувати ризик розвитку раку підшлункової залози, показало нове дослідження Медичної школи Нью-Йоркського університету, передають Патріоти України. Експерти давно підозрювали зв’язок між...