Крім звичних заготовок з помідорів та огірків пропонуємо зробити найсмачнішу заготовку з білокачанної капусти. Закуска з пікантним смаком припаде до душі любителям гострого, передають Патріоти України.
Готується закуска з найпростіших інгредієнтів, дуже просто і швидко: кілька баночок такої заготовки мають бути у кожної господині, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте капусту на великі шматочки і натріть сіллю. Додайте до капусти цукор та сік двох лимонів і добре перемішайте. Накрийте ємність із капустою плівкою та залиште при кімнатній температурі на ніч.
Підготуйте решту овочів, подрібнивши їх за допомогою кухонного комбайна. Додайте до овочевої пасти червоний гострий перець та оцет.
З'єднайте капусту з овочевою пастою. Наповніть капустою скляні банки. Капусту необхідно ретельно утрамбовувати. Залийте капусту овочевим соком і щільно закрийте кришками банки. Пікантну капусту можна подавати до столу вже через 3 тижні.
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...
З приходом Великодніх свят багато родин готують традиційні частування — паски, пиріжки, різні солодощі. Однак ветеринари наголошують: власникам собак варто бути особливо уважними. Звичні великодні смаколики можуть становити смертельну небезпеку для чот...