Смажена картопля сама по собі є дуже ароматною та апетитною стравою. Однак існує спосіб зробити смажену картоплю ще смачнішою з додаванням одного несподіваного, але дуже простого інгредієнта, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Вам знадобиться зробити пряну й ароматну заправку, яка готується на основі доступного продукту. Для початку озбройтеся звичайним свіжим лимоном.
Далі вичавіть лимон у миску і півтори столові ложки лимонного соку змішайте з попередньо подрібненим зубчиком часнику. Додайте дрібку солі, 2 чайні ложки лимонної цедри та будь-які прянощі на свій смак.
Сумішшю, що утворилася, слід заправити картоплю за дві хвилини до її готовності. Не забудьте ретельно перемішати страву. Зрештою у вас вийде по-справжньому смачна пікантна смажена картопля — таку страву подають тільки в дорогих ресторанах.
26 квітня за новим стилем (9 травня за старим) вшановують єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За юліанським календарем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. ***. Святий Василь жив у IV столітті в місті Амасії (Мала Азія). ...
Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...