Багато любителів вишуканої кухні вважають, що стандартний гороховий суп має недостатньо виразний смак. Проте, можна легко поліпшити його кулінарні характеристики, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Один доступний інгредієнт допоможе перетворити звичайний гороховий суп на вишукану страву, яка мало чим відрізнятиметься від тієї, що подають у ресторанах. Цей секрет розкрили кулінарні експерти.
Щоб надати вашій страві насиченості та поліпшити її смакові якості, слід додати до неї всього лише один інгредієнт — плавлений сирок. Якщо під рукою у вас його не знайшлося, то як альтернативу можна взяти ковбасний сир з розрахунку близько 80 грамів на одну каструлю, результат теж вас порадує.
Перед додаванням у суп сир необхідно натерти на тертці, причому зробити це потрібно якомога дрібніше, після чого вже додавати в суп, що готується. Це збагатить ваш гороховий суп, додасть йому ніжності та вишуканого вершкового смаку.
Весна не за горами, тож зараз ідеальний час для садівників почати готувати добрива, які вони використовуватимуть, якщо хочуть, щоб їхні троянди красиво цвіли цього року, передають Патріоти України. Удобрювати троянди слід у березні, коли почнуть з’явля...
Згідно з даними Японського товариства з вивчення ожиріння, найменша ймовірність розвитку будь-яких хвороб у людини з індексом маси тіла 22. Нагадуємо, що індекс маси тіла розраховується як співвідношення ваги й зросту за формулою: вага (кг) поділена на...