
Багато любителів вишуканої кухні вважають, що стандартний гороховий суп має недостатньо виразний смак. Проте, можна легко поліпшити його кулінарні характеристики, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Один доступний інгредієнт допоможе перетворити звичайний гороховий суп на вишукану страву, яка мало чим відрізнятиметься від тієї, що подають у ресторанах. Цей секрет розкрили кулінарні експерти.
Щоб надати вашій страві насиченості та поліпшити її смакові якості, слід додати до неї всього лише один інгредієнт — плавлений сирок. Якщо під рукою у вас його не знайшлося, то як альтернативу можна взяти ковбасний сир з розрахунку близько 80 грамів на одну каструлю, результат теж вас порадує.
Перед додаванням у суп сир необхідно натерти на тертці, причому зробити це потрібно якомога дрібніше, після чого вже додавати в суп, що готується. Це збагатить ваш гороховий суп, додасть йому ніжності та вишуканого вершкового смаку.
Коли справ стає надто багато, мозок переходить у режим перевантаження: складно зосередитися, падає мотивація, а навіть прості завдання починають дратувати. Парадоксально, але саме в такі моменти менше - означає більше. Ось сім простих способів підвищит...
Різдво викликає багато питань і обов’язків. Для одних воно символізує стабільність і безпеку, для інших - зміни та новий досвід. Дізнатися, якими будуть ваші свята у 2025 році, допоможе простий психологічний тест. Погляньте на п’ять різнокольорових різ...