
Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний компонент, який у більшості кулінарів-аматорів не асоціюється з картопляними оладками. Однак цей продукт не тільки покращує зовнішній вигляд дерунів, але й робить страву набагато смачнішою, передають Патріоти України.
Як тільки ви перетворили сиру картоплину в кашоподібну масу, додайте до неї 2-3 чайні ложки молока. Важливо, щоб напій не був холодним. Інгредієнт має бути теплим чи навіть дуже гарячим. Молоко принесе чимало користі. По-перше, воно не дасть тертому овочу потемніти.
Іншими словами, не виникне такої поширеної неприємної ситуації, коли картопля перетворюється на неапетитну синю масу.
По-друге, напій зробить готову страву набагато смачнішою. Деруни набудуть цікавого молочно-вершкового присмаку, який підкреслить основні аромати. Таким чином, додатковий компонент зробить їх золотистими, апетитними на вигляд і неймовірно смачними.
Якщо ви вже ввімкнули центральне опалення та помітили, що радіатори все ще холодні, є одна річ, яку вам потрібно обов’язково робити раз на рік, передають Патріоти України. Якщо ви хочете використовувати менше енергії та, можливо, зменшити свої рахунки,...
Етель Катерхем із Великої Британії, яка народилася ще 1909 року та відсвяткувала влітку 116-річчя, офіційно визнана найстарішою живою людиною у світі, передають Патріоти України. Попри увагу, яка прикута до її рекордного віку, сама Етель з гумором зізн...