Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний компонент, який у більшості кулінарів-аматорів не асоціюється з картопляними оладками. Однак цей продукт не тільки покращує зовнішній вигляд дерунів, але й робить страву набагато смачнішою, передають Патріоти України.
Як тільки ви перетворили сиру картоплину в кашоподібну масу, додайте до неї 2-3 чайні ложки молока. Важливо, щоб напій не був холодним. Інгредієнт має бути теплим чи навіть дуже гарячим. Молоко принесе чимало користі. По-перше, воно не дасть тертому овочу потемніти.
Іншими словами, не виникне такої поширеної неприємної ситуації, коли картопля перетворюється на неапетитну синю масу.
По-друге, напій зробить готову страву набагато смачнішою. Деруни набудуть цікавого молочно-вершкового присмаку, який підкреслить основні аромати. Таким чином, додатковий компонент зробить їх золотистими, апетитними на вигляд і неймовірно смачними.
Здавалося б, зберігання продуктів у холодильнику - найкращий спосіб продовжити їхню свіжість. Холод уповільнює процес псування, але далеко не всі продукти потребують таких низьких температур, передають Патріоти України. Помилки у зберіганні часто призв...
Вчені з різних країн провели дослідження, які підтвердили, що регулярний пропуск сніданку може негативно впливати на психічне здоров’я людини. За результатами наукової роботи, відсутність ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку депресії, дратівли...