
Як же то смачно вкусити апетитний біляш, повний начинки. Нехай він смажився в олії, але відмовитися від такого частування важко, передають Патріоти України.
А чи хотіли б ви знати рецепт приготування, щоб порадувати себе смаколиком чи пригостити близьких. Тоді читайте далі перевірений рецепт, яким поділилися шеф-кухарі.
Для приготування потрібні такі продукти:
В мисці потрібно перемішати дріжджі, цукор, теплу воду. Накрийте плівкою суміш та залиште стояти на 10 хвилин.
Масло треба розтопити, змішати з молоком. Тепер сюди влийте масу з дріжджами. Також дрібка солі, просіяне борошно. після вимішування у вас вийде еластичне тісто.
Переходимо до приготування начинки. Цибулю та часник подрібніть. Змішайте м’ясним фаршем. Посоліть, поперчіть.
Фарш та тісто готові, можна переходити до формування біляшів. Обсмажте їх на добре розігрітій сковороді з олією з двох сторін. Смачного!
У світі, де тренди змінюються швидше, ніж погода, а магазини мас-маркету щотижня випускають нові колекції, дедалі більше людей повертаються у минуле - не по натхнення, а по речі з історією. Вінтаж сьогодні - це не просто одяг. Це спосіб життя, світогл...
Українці здавна уважно ставилися до рослин, які заносили до своєї оселі. Деякі квіти та трави наші пращури оминали десятою дорогою, хоча вони мають дуже привабливий вигляд. Адже були переконані, що ці рослини притягують хвороби, нещастя й навіть нечист...