Родина буде у захваті! Шеф-кухарі розповіли секрет найсмачніших біляшів

Як же то смачно вкусити апетитний біляш, повний начинки. Нехай він смажився в олії, але відмовитися від такого частування важко, передають Патріоти України.

А чи хотіли б ви знати рецепт приготування, щоб порадувати себе смаколиком чи пригостити близьких. Тоді читайте далі перевірений рецепт, яким поділилися шеф-кухарі.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 400 г;
  • масло — 60 г;
  • молоко — 1 скл.;
  • вода — 0,5 скл.;
  • сухі дріжджі — 1 ст.л.;
  • цукровий пісок — 1 ч.л.;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • фарш — 700 г;
  • цибуля — 1-2 шт.;
  • часник — 1 зубчик.

Як приготувати

В мисці потрібно перемішати дріжджі, цукор, теплу воду. Накрийте плівкою суміш та залиште стояти на 10 хвилин.

Масло треба розтопити, змішати з молоком. Тепер сюди влийте масу з дріжджами. Також дрібка солі, просіяне борошно. після вимішування у вас вийде еластичне тісто.

Переходимо до приготування начинки. Цибулю та часник подрібніть. Змішайте м’ясним фаршем. Посоліть, поперчіть.

Фарш та тісто готові, можна переходити до формування біляшів. Обсмажте їх на добре розігрітій сковороді з олією з двох сторін. Смачного!

Який MacBook обрати в 2025 році: Air чи Pro?

середа, 21 травень 2025, 23:10

Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...

Варто знати! Дефіцит цих вітамінів та мінералів може заважати схудненню

середа, 21 травень 2025, 17:30

Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...