Як же то смачно вкусити апетитний біляш, повний начинки. Нехай він смажився в олії, але відмовитися від такого частування важко, передають Патріоти України.
А чи хотіли б ви знати рецепт приготування, щоб порадувати себе смаколиком чи пригостити близьких. Тоді читайте далі перевірений рецепт, яким поділилися шеф-кухарі.
Для приготування потрібні такі продукти:
В мисці потрібно перемішати дріжджі, цукор, теплу воду. Накрийте плівкою суміш та залиште стояти на 10 хвилин.
Масло треба розтопити, змішати з молоком. Тепер сюди влийте масу з дріжджами. Також дрібка солі, просіяне борошно. після вимішування у вас вийде еластичне тісто.
Переходимо до приготування начинки. Цибулю та часник подрібніть. Змішайте м’ясним фаршем. Посоліть, поперчіть.
Фарш та тісто готові, можна переходити до формування біляшів. Обсмажте їх на добре розігрітій сковороді з олією з двох сторін. Смачного!
Якщо ви завжди вивертаєте шкарпетки "правильною стороною" перед тим, як кинути у пральну машину - ви робите це неправильно, передають Патріоти України. На перший погляд це здається логічним, особливо якщо на п’ятках і підошві є бруд. Але, за словами Са...
У мегаполісах КНР стрімко поширюється модний тренд боротьби за своє психічне здоров'я та комфорт — дорослі люди почали масово купувати пустушки, щоб боротися зі стресом, тривожністю та навіть безсонням. Як повідомило видання South China Morning Post, к...