Шоколадна ковбаса – це класичний рецепт від дитинства, який можна приготувати в домашніх умовах із доступних інгредієнтів, а найголовніше - без випічки. Такий десерт може зберігатись у морозильній камері дуже довго. Для приготування знадобляться печиво, вершкове масло, какао та молоко, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- печиво цукрове
- 400 г
- молоко
- 120 мл
- какао-порошок
- 40 г
- цукор
- 150 г
- вершкове масло
- 200 г
- горіхи волоські
- 100 г
- ванільний цукор
- 1 ч. л.
- Половину печива поламайте руками на маленькі шматочки. Другу - подрібніть у дрібну крихту за допомогою качалки або блендера.
- Горіхи подрібніть на середні шматочки та викладіть до печива.
- З'єднайте молоко, цукор, ванільний цукор, какао-порошок. Перемішайте. Поставте на повільний вогонь та за постійного помішування доведіть до кипіння. Зніміть із вогню, трохи остудіть і в гарячу суміш додайте м'яке вершкове масло, нарізане на шматочки. Перемішайте.
- Шоколадною сумішшю залийте печиво з горіхами. Добре перемішайте.
- Викладіть масу на харчову плівку, надайте їй форму довгастої ковбаси і щільно закрутіть краї зв'яжіть ниткою. Готову ковбаску поставте до холодильника на чотири години для застигання, а бажано на ніч.
- Готовий десерт звільніть від плівки і наріжте на шматочки.
Поради:
- Можна зробити одну велику заготовину або розділити масу на дві або кілька частин меншого розміру.
- Печиво використовуйте будь-яке.
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...