
З картоплі можна готувати не лише пюре та супи, але ще й смачні пироги, запіканки, закуски, млинці та салати. Варто зазначити, щоб картопля буде корисною, її потрібно не смажити, а запікати чи варити, передають Патріоти України.
Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом смачної закуски з картоплі, із сирною начинкою та червоною ікрою.
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть на тертку для моркви, відіжміть. Додайте натертий сир, яйця, сіль, перець і перемішайте.
2. Викладіть по 2 ст. л. у формочки для кексів, змащені маслом або застелені пергаментом, випікайте 45 хвилин при 180 С. Після обов'язково охолодіть.
3. Усередину викладіть вершковий сир та зверху ікру.
Можна ще прикрасити петрушкою, лимоном.
Українці - нація спостережливих людей, які слідкують за життям і роблять з побаченого правильні висновки. Завдяки цьому ми знаємо, що ополоник не можна залишати в каструлі з супом, а деякі речі не можна позичати нікому - навіть рідним людям, передають ...
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...