Родина буде у захваті! ТОП-7 кулінарних секретів, щоб зробити салат "Олів’є" смачнішим

Вже почались зимові свята, й в багатьох родинах господині планують готувати й досі улюблений багатьма салат "Олів’є", передають Патріоти України.

Подробиці

Не тільки в холодну пору року приємно перекусити за допомогою цього смачного салату: він не втрачає своєї актуальності цілий рік. Кожна господиня має свій смак страви, оскільки має свої секрети приготування.

Які хитрощі варто взяти на замітку:

  1. Взимку багато хто додає солоні огірки, однак у свіжих є свої переваги. Вони не дають зайвої рідини, через яку Олів’є починає текти. До того ж смак буде більш однорідним.
  2. Якщо ви готуєте салат із додаванням ковбаси, то обирайте якісний продукт із приємним смаком. Дешевий м’ясний напівфабрикат зіпсує смачну страву.
  3. Для того, щоб овочі добре подрібнювалися і тримали свою форму, відварювати їх потрібно заздалегідь. Ніч вони мають провести у холодильнику.
  4. При нарізці потрібно орієнтуватися на однаковий розмір нарізки продуктів. Це не тільки візуально зробить Олів’є красивішим, а й суттєво покращить смакові якості.
  5. Якщо ви хочете додати невелику кількість кислинки без солоних огірків, можна додати шматочки яблук, змочених у лимонному соку.
  6. Завжди варто відварювати овочі для салату окремо, тому що їм потрібен різний час для готовності. Не забувайте додавати трохи оцту для збереження форми.
  7. Салат не подається відразу. Щоб інгредієнти “потоваришували”, необхідно почекати хоча б кілька годин.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...