Вже почались зимові свята, й в багатьох родинах господині планують готувати й досі улюблений багатьма салат "Олів’є", передають Патріоти України.
Подробиці
Не тільки в холодну пору року приємно перекусити за допомогою цього смачного салату: він не втрачає своєї актуальності цілий рік. Кожна господиня має свій смак страви, оскільки має свої секрети приготування.
Які хитрощі варто взяти на замітку:
- Взимку багато хто додає солоні огірки, однак у свіжих є свої переваги. Вони не дають зайвої рідини, через яку Олів’є починає текти. До того ж смак буде більш однорідним.
- Якщо ви готуєте салат із додаванням ковбаси, то обирайте якісний продукт із приємним смаком. Дешевий м’ясний напівфабрикат зіпсує смачну страву.
- Для того, щоб овочі добре подрібнювалися і тримали свою форму, відварювати їх потрібно заздалегідь. Ніч вони мають провести у холодильнику.
- При нарізці потрібно орієнтуватися на однаковий розмір нарізки продуктів. Це не тільки візуально зробить Олів’є красивішим, а й суттєво покращить смакові якості.
- Якщо ви хочете додати невелику кількість кислинки без солоних огірків, можна додати шматочки яблук, змочених у лимонному соку.
- Завжди варто відварювати овочі для салату окремо, тому що їм потрібен різний час для готовності. Не забувайте додавати трохи оцту для збереження форми.
- Салат не подається відразу. Щоб інгредієнти “потоваришували”, необхідно почекати хоча б кілька годин.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк
. - Людям із сечокам...