
Приготуйте найніжніший, кремовий десерт, що тане в роті з молока! Не потрібно вмикати духовку та додавати желатин. Десерт виходить неймовірним, у міру солодким, дуже вершковим та шоколадним -- словом, просто шикарним! Приготуйте для домочадців смакоту із найдоступніших продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Перший шар
Десерт складається із 3 шарів. В основі кожного — молоко!
Інгредієнти:
У молоко додайте цукор, борошно, крохмаль та какао. Перемішайте віночком, поставте на вогонь.
Коли всі компоненти з'єднаються, додайте шоколад. Продовжуйте помішувати. Після закипання зменшіть вогонь. Коли з'явилися бульбашки, додайте вершкове масло. Перемішайте, дочекайтеся повного розчинення, зніміть каструльку з вогню.
Перелийте гарячу шоколадну масу у форму. Це буде перший шар кремового десерту!
Другий шар
Не чекаючи охолодження першого шару, починайте приготування другого. Це буде білосніжний шар.
Інгредієнти:
З'єднайте молоко, цукор, крохмаль, борошно та щіпку ваніліну. Поставте на вогонь. Коли всі компоненти з'єднаються, додайте білий шоколад. Після появи бульбашок зменшіть вогонь, додайте вершкове масло, активно помішуйте. Зніміть із вогню.
Перелийте густий білий крем зверху на шоколадний шар. Відправте у холодильник на 1 годину для стабілізації.
Третій шар
До приготування цього шару необхідно приступати через 1 годину, коли всі попередні шари стабілізуються. Це ганаш у простому варіанті!
Інгредієнти:
До гарячого молока додайте дрібно порізаний темний (або гіркий) шоколад. Перемішайте до розчинення. Додайте вершкове масло, дочекайтеся розчинення.
Полийте десерт зверху. Тепер йому потрібно дати застигнути та стабілізуватися ще раз. Відправте в холодильник на 30 хвилин.
Чудовий десерт готовий, можна куштувати! Смакота з 3 шарів молочного, білого та темного шоколаду на заварному кремі.
Неможливо встояти! А як легко він готується, та ще й із простих інгредієнтів! Справжня кремова насолода.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...