Ароматне пісочне печиво з шоколадною крихтою. Ммм, вам точно має сподобатись. Загалом, домашні оцінять його на відмінно. Легкий рецепт, нічого складного, ділиться кулінарка Тетяна Гунько, яка раніше пропонувала приготувати смачний салат з грибами та квасолею, передають Патріоти України.
На одну порцію:
- 100 г м'якого масла
- 90 г цукру
- 1 яйце
- 0,5 ч. л. розпушувача
- дрібка солі
- 200 г борошна
- 100 г шоколаду темного
- кілька крапель цитрусової есенції (можна цедру з апельсина).
Приготування:
М' яке масло збити з цукром та сіллю, ввести яйце — збити, додати поступово борошно з розпушувачем, есенцію — вимішати лопаткою. Подрібнений шоколад вмішати. Накрити плівкою тісто та на 1 годину поставити в холодильник. Робити кульки, розкладати на пергамент на відстані одна від одної. Пекти в розігрітій духовці при t 190° 20 хв. Виходить приблизно 12 штук.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...