Родина оцінить! Домашнє печиво нашвидкуруч, щоб не стояти довго біля плити

До чаю треба мати печиво. Ви спитаєте: «А чому треба? Можна й без нього обійтися». Ні, бо з печивом значно смачніше та приємніше. Якщо ви переконалися в необхідності спекти печиво, тоді пропонуємо вам рецепт.

Інгредієнти

Потрібні наступні компоненти:

  • борошно — 300 г;
  • кефір — 100 мл;
  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • олія — 4 ст.л.

Як приготувати

Для початку потрібно збити яйце з цукром та сіллю, в кількості однієї дрібки. Після цього можна домішати масло та теплий кефір. І, звичайно, потрібно додати просіяне борошно з розпушувачем.

Готове тісто розкачайте та виріжте печиво, яке вам подобається. Викладіть на деко з пергаментом. Щоб печиво стало ароматним та солодким, посипте його цукром з корицею. А далі духовка на 180 градусів та очікування 20 хвилин, коли печиво буде готовим. Смачного!До чаю треба мати печиво. Ви спитаєте: «А чому треба? Можна й без нього обійтися». Ні, бо з печивом значно смачніше та приємніше. Якщо ви переконалися в необхідності спекти печиво, тоді пропонуємо вам рецепт.

Інгредієнти

Потрібні наступні компоненти:

  • борошно — 300 г;
  • кефір — 100 мл;
  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • олія — 4 ст.л.

Як приготувати

Для початку потрібно збити яйце з цукром та сіллю, в кількості однієї дрібки. Після цього можна домішати масло та теплий кефір. І, звичайно, потрібно додати просіяне борошно з розпушувачем.

Готове тісто розкачайте та виріжте печиво, яке вам подобається. Викладіть на деко з пергаментом. Щоб печиво стало ароматним та солодким, посипте його цукром з корицею. А далі духовка на 180 градусів та очікування 20 хвилин, коли печиво буде готовим. Смачного!

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...