Родина оцінить! Домашнє печиво нашвидкуруч, щоб не стояти довго біля плити

До чаю треба мати печиво. Ви спитаєте: «А чому треба? Можна й без нього обійтися». Ні, бо з печивом значно смачніше та приємніше. Якщо ви переконалися в необхідності спекти печиво, тоді пропонуємо вам рецепт.

Інгредієнти

Потрібні наступні компоненти:

  • борошно — 300 г;
  • кефір — 100 мл;
  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • олія — 4 ст.л.

Як приготувати

Для початку потрібно збити яйце з цукром та сіллю, в кількості однієї дрібки. Після цього можна домішати масло та теплий кефір. І, звичайно, потрібно додати просіяне борошно з розпушувачем.

Готове тісто розкачайте та виріжте печиво, яке вам подобається. Викладіть на деко з пергаментом. Щоб печиво стало ароматним та солодким, посипте його цукром з корицею. А далі духовка на 180 градусів та очікування 20 хвилин, коли печиво буде готовим. Смачного!До чаю треба мати печиво. Ви спитаєте: «А чому треба? Можна й без нього обійтися». Ні, бо з печивом значно смачніше та приємніше. Якщо ви переконалися в необхідності спекти печиво, тоді пропонуємо вам рецепт.

Інгредієнти

Потрібні наступні компоненти:

  • борошно — 300 г;
  • кефір — 100 мл;
  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • олія — 4 ст.л.

Як приготувати

Для початку потрібно збити яйце з цукром та сіллю, в кількості однієї дрібки. Після цього можна домішати масло та теплий кефір. І, звичайно, потрібно додати просіяне борошно з розпушувачем.

Готове тісто розкачайте та виріжте печиво, яке вам подобається. Викладіть на деко з пергаментом. Щоб печиво стало ароматним та солодким, посипте його цукром з корицею. А далі духовка на 180 градусів та очікування 20 хвилин, коли печиво буде готовим. Смачного!

Будуть як нові! Як швидко почистити прикраси із срібла

субота, 22 листопад 2025, 13:08

Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...