Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України.

Подробиці

Картоплю треба почистити та нарізати соломкою. Намагайтеся, щоб розмір кожного шматочка був однаковий, це забезпечить рівномірне приготування картоплі.

Залийте картоплю водою і забудьте про неї на 15-20 хвилин. Злийте водичку і просушіть, щоб не було вологи на картоплі.

Картоплю пересипте у каструлю, додайте сіль, улюблені прянощі, обов’язково паприку, 2-3 ложки борошна. Накрийте каструлю кришкою і гарно все переколотіть.

Додайте 100 мл олії, знову перемішайте та викладіть картоплю на деко для запікання.

Готуйте страву 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Насолоджуйтеся ідеально просмаженими та хрумкими картопляними скибочками разом з улюбленим соусом.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...