Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результату, передають Патріоти України.
Чистити картоплю краще перед приготуванням. Чим довше овоч лежить у воді, чекаючи свого часу, тим більше він втрачає смакових якостей.
Картоплю готують у холодній підсоленій воді. Для надання смаку та гарного кольору, в пюре додають кипляче молоко, трохи вершкового масла та невелику кількість сметани. Ці інгредієнти у 2-3 рази покращують смак картоплі. Деякі господині вважають за краще з варених бульб робити пюре руками, а не блендером.
Поліпшують смак низку інших інгредієнтів. Наприклад, страва набуде апетитного аромату та вигляду, якщо додати цибулю, сало, зелень, спеції, бекон. Але кожен вибирає інгредієнт на власний смак.
Юристи радять зберігати протягом 5 років квитанції про оплату комунальних послуг після оплати рахунків за електроенергію, газ, воду тощо. Річ у тім, що вони можуть допомогти вирішити можливі спори з постачальниками. Про це йдеться в матеріалі "На пенсі...
Вершкове масло – це базовий продукт, який має бути у кожному холодильнику. Саме тому важливо впевнено знати, що ви купили справжнє масло, а не підробку з додаванням рослинних жирів. Редакція FoodOboz розповість, як самостійно перевірити натуральність м...