Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результату, передають Патріоти України.
Чистити картоплю краще перед приготуванням. Чим довше овоч лежить у воді, чекаючи свого часу, тим більше він втрачає смакових якостей.
Картоплю готують у холодній підсоленій воді. Для надання смаку та гарного кольору, в пюре додають кипляче молоко, трохи вершкового масла та невелику кількість сметани. Ці інгредієнти у 2-3 рази покращують смак картоплі. Деякі господині вважають за краще з варених бульб робити пюре руками, а не блендером.
Поліпшують смак низку інших інгредієнтів. Наприклад, страва набуде апетитного аромату та вигляду, якщо додати цибулю, сало, зелень, спеції, бекон. Але кожен вибирає інгредієнт на власний смак.
Чимало водіїв намагаються уникнути відповідальності, вдаючись до обману під час спілкування з патрульними. Хоча ухильні відповіді не є прямим порушенням закону, досвідчені поліцейські здатні швидко виявити брехню завдяки спостережливості та психологічн...
Кава давно стала невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, і багато хто не уявляє свого ранку без чашки цього напою. Але чи насправді кава може принести користь для нашого здоров'я, передають Патріоти України. Останні дослідження дають нові перс...