
Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результату, передають Патріоти України.
Чистити картоплю краще перед приготуванням. Чим довше овоч лежить у воді, чекаючи свого часу, тим більше він втрачає смакових якостей.
Картоплю готують у холодній підсоленій воді. Для надання смаку та гарного кольору, в пюре додають кипляче молоко, трохи вершкового масла та невелику кількість сметани. Ці інгредієнти у 2-3 рази покращують смак картоплі. Деякі господині вважають за краще з варених бульб робити пюре руками, а не блендером.
Поліпшують смак низку інших інгредієнтів. Наприклад, страва набуде апетитного аромату та вигляду, якщо додати цибулю, сало, зелень, спеції, бекон. Але кожен вибирає інгредієнт на власний смак.
Павуки з'являються у будинку, тому що там є їжа, комфортна температура та вологість. Звісно, їхня поява не тішить господарів, передають Патріоти України. Щоб позбутися непроханих гостей, потрібно підтримувати чистоту, видаляти павутиння, закривати щіли...
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...