Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результату, передають Патріоти України.

Подробиці

Чистити картоплю краще перед приготуванням. Чим довше овоч лежить у воді, чекаючи свого часу, тим більше він втрачає смакових якостей.

Картоплю готують у холодній підсоленій воді. Для надання смаку та гарного кольору, в пюре додають кипляче молоко, трохи вершкового масла та невелику кількість сметани. Ці інгредієнти у 2-3 рази покращують смак картоплі. Деякі господині вважають за краще з варених бульб робити пюре руками, а не блендером.

Поліпшують смак низку інших інгредієнтів. Наприклад, страва набуде апетитного аромату та вигляду, якщо додати цибулю, сало, зелень, спеції, бекон. Але кожен вибирає інгредієнт на власний смак.

Не вівсянка і не гречка! Яка найкорисніша каша для літніх людей

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:40

Лікарі назвали кашу, яку треба їсти усім, кому за шістдесят, - і ось чому. . Це пшоняна каша. Пшоно славиться вмістом поліненасичених жирних кислот, які запобігають стрибкам цукру в крові. Також пшоняна каша містить вкрай багато вітамінів та мікроелем...

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...