
Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результату, передають Патріоти України.
Чистити картоплю краще перед приготуванням. Чим довше овоч лежить у воді, чекаючи свого часу, тим більше він втрачає смакових якостей.
Картоплю готують у холодній підсоленій воді. Для надання смаку та гарного кольору, в пюре додають кипляче молоко, трохи вершкового масла та невелику кількість сметани. Ці інгредієнти у 2-3 рази покращують смак картоплі. Деякі господині вважають за краще з варених бульб робити пюре руками, а не блендером.
Поліпшують смак низку інших інгредієнтів. Наприклад, страва набуде апетитного аромату та вигляду, якщо додати цибулю, сало, зелень, спеції, бекон. Але кожен вибирає інгредієнт на власний смак.
Коли справ стає надто багато, мозок переходить у режим перевантаження: складно зосередитися, падає мотивація, а навіть прості завдання починають дратувати. Парадоксально, але саме в такі моменти менше - означає більше. Ось сім простих способів підвищит...
Різдво викликає багато питань і обов’язків. Для одних воно символізує стабільність і безпеку, для інших - зміни та новий досвід. Дізнатися, якими будуть ваші свята у 2025 році, допоможе простий психологічний тест. Погляньте на п’ять різнокольорових різ...