Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а все, що потрібно, - завжди під рукою, передають Патріоти України.


Подробиці

Для приготування потрібно:

  • 300 г кисломолочного сиру;
  • 1 склянка манки;
  • 4 яйця;
  • 2 великі яблука;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 пакетик розпушувача;
  • 150 гр вершкового масла;
  • цукрова пудра, кориця, олія.

Як готувати

Спочатку потрібно збити яйця з цукром у густу піну, розтопити вершкове масло і додати його в отриману суміш, перемішати.

Кисломолочний сир потрібно протерти через сито, пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером.

Змішати з кисломолочним сиром яєчну суміш, розпушувач, манку, ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин, щоб набрякла манка.

Потім ріжемо яблука на скибочки, посипаємо їх цукровою пудрою та корицею, перемішуємо.

Викладаємо яблука у форму, змащену олією, виливаємо тісто і відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Смачного!

Не робіть так! 7 кулінарних помилок, які здійснюються поспіхом

п’ятниця, 24 травень 2024, 18:08

Від помилок ніхто не застрахований, і господині на кухні також. Тут немає нічого страшного чи дивного В цій статті зібрані головні помилки, яких легко можна уникнути, пам’ятаючи про них. 1.Всі овочі та фрукти зберігають у холодильнику. Багато хто роби...

Хитрість, щоб відбивні зі свинини не скручувалися на сковороді

п’ятниця, 24 травень 2024, 17:07

Мабуть, чи не кожна господиня, готуючи відбивні зі свинячого м’яса, спостерігала, як на сковороді вони зменшуються у розмірах, скручуються. А причина цього проста – непідготовлене м’ясо. . Отож, щоб відбивні залишалися того розміру, який ви відбили м...