
Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а все, що потрібно, - завжди під рукою, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Спочатку потрібно збити яйця з цукром у густу піну, розтопити вершкове масло і додати його в отриману суміш, перемішати.
Кисломолочний сир потрібно протерти через сито, пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером.
Змішати з кисломолочним сиром яєчну суміш, розпушувач, манку, ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин, щоб набрякла манка.
Потім ріжемо яблука на скибочки, посипаємо їх цукровою пудрою та корицею, перемішуємо.
Викладаємо яблука у форму, змащену олією, виливаємо тісто і відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Попри популярність дієт, що базуються на продуктах з маркуванням "0% жиру", сучасні дослідження в галузі нутриціології та дерматології дедалі частіше вказують на зворотний ефект. Відмова від корисних жирів на користь знежирених аналогів не лише не допо...