Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а все, що потрібно, - завжди під рукою, передають Патріоти України.


Подробиці

Для приготування потрібно:

  • 300 г кисломолочного сиру;
  • 1 склянка манки;
  • 4 яйця;
  • 2 великі яблука;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 пакетик розпушувача;
  • 150 гр вершкового масла;
  • цукрова пудра, кориця, олія.

Як готувати

Спочатку потрібно збити яйця з цукром у густу піну, розтопити вершкове масло і додати його в отриману суміш, перемішати.

Кисломолочний сир потрібно протерти через сито, пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером.

Змішати з кисломолочним сиром яєчну суміш, розпушувач, манку, ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин, щоб набрякла манка.

Потім ріжемо яблука на скибочки, посипаємо їх цукровою пудрою та корицею, перемішуємо.

Викладаємо яблука у форму, змащену олією, виливаємо тісто і відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Смачного!

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...