
Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а все, що потрібно, - завжди під рукою, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Спочатку потрібно збити яйця з цукром у густу піну, розтопити вершкове масло і додати його в отриману суміш, перемішати.
Кисломолочний сир потрібно протерти через сито, пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером.
Змішати з кисломолочним сиром яєчну суміш, розпушувач, манку, ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин, щоб набрякла манка.
Потім ріжемо яблука на скибочки, посипаємо їх цукровою пудрою та корицею, перемішуємо.
Викладаємо яблука у форму, змащену олією, виливаємо тісто і відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Смачного!
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...