Існують сотні способів приготування макаронів, які цінуються не лише в Італії.
Адже макарони з м’ясом – простий, але ситний варіант для вечері чи обіду. Якщо звичне блюдо набридло, саме час приготувати його небанально.
1. Для початку макарони обсмажують на сухій сковороді, щоб з’явилася легка золотистість (4-5 хв).
2. У каструлю наливають олію і обсмажують у ній цибулю, нарізану чверть кільцями. Далі додають туди шматочки м’яса і смажать до золотистості разом із цибулею.
3. Потім у каструлю додають моркву, нарізану соломкою. До інгредієнтів підсипають сіль, перець, зіру, перемішують і готують 7-8 хв, поки морква не стане м’якою.
4. У каструлю вливають окріп. Рівень рідини повинен бути на 2-3 см вище за засмажку. Каструлю накривають кришкою та варять на слабкому вогні 10 хв.
5. Потім засипають обсмажені макарони, доливають окріп, щоб вода була вищою за інгредієнти на 1 см.
6. Під кришкою готують ще 6 хв. Потім прибирають із вогню, ретельно перемішують і подають до столу.
Смачного!
Багато відомих мільйонерів, акторів і спортсменів уже говорили про роль звичок на шляху до успіху. Тепер цю тему підхопив і науковець - психолог Адам Грант. У своїй книзі Hidden Potential: The Science of Achieving Greater Things він доводить: успіх не ...
Картопля - це незамінний продукт на кожній кухні, проте часто вона швидко псується, якщо неправильно її зберігати. Відомо, що картопля швидко проростає, що не лише псує її вигляд, а й може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Рані...