Родина оцінить! Як смачно та небанально приготувати макарони з м’ясом

Існують сотні способів приготування макаронів, які цінуються не лише в Італії.

Адже макарони з м’ясом – простий, але ситний варіант для вечері чи обіду. Якщо звичне блюдо набридло, саме час приготувати його небанально.

Продукти:

  • будь-яке м’ясо (свинина, яловичина, баранина);
  • макарони (в ідеалі павутинка) – 0,5 кг;
  • морква – 2 коренеплоди;
  • цибуля – 2 цибулини;
  • сіль, чорний перець (мелений);
  • зіра;
  • рослинна олія.

Покрокове приготування

1. Для початку макарони обсмажують на сухій сковороді, щоб з’явилася легка золотистість (4-5 хв).

2. У каструлю наливають олію і обсмажують у ній цибулю, нарізану чверть кільцями. Далі додають туди шматочки м’яса і смажать до золотистості разом із цибулею.

3. Потім у каструлю додають моркву, нарізану соломкою. До інгредієнтів підсипають сіль, перець, зіру, перемішують і готують 7-8 хв, поки морква не стане м’якою.

4. У каструлю вливають окріп. Рівень рідини повинен бути на 2-3 см вище за засмажку. Каструлю накривають кришкою та варять на слабкому вогні 10 хв.

5. Потім засипають обсмажені макарони, доливають окріп, щоб вода була вищою за інгредієнти на 1 см.

6. Під кришкою готують ще 6 хв. Потім прибирають із вогню, ретельно перемішують і подають до столу.

Смачного!

Велика небезпека! Який оселедець краще не купувати та чому - ви могли це не знати

понеділок, 9 червень 2025, 5:40

Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...

Бережіться! Мільйони нових випадків діабету в світі спричинені цими напоями

неділя, 8 червень 2025, 17:30

Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...