Родина оцінить! Смажені сирні палички - швидко та дуже смачно

Так багато існує рецептів, але кожен раз на сніданок чи на перекус ціла проблема згадати якийсь найшвидший з них для приготування. Стояти довго біля плити теж така собі ідея. Є цікавий та смачний варіант швидкого перекусу з твердого сиру, передають Патріоти України.

Як приготувати смажений сир

В холодильнику періодично залишається лежати твердий сир, який ніхто не доїв. Він стає засохшим, але не треба його утилізувати. З нього можна приготувати смачну страву — смажений сир.

Наріжте його на брусочки по 0,5 см. Кожен з них опустіть у збите яйце та запаніруйте в сухарях. Якщо таких не виявилося, можна покришити твердий хліб на крихти. Обсмажте сирні брусочки на вершковому маслі. Подають до столу гарячими.

До сирних смажених паличок можна зробити соус. Це буде доречно, якщо закуску ви готуєте для гостей. Це може бути томатний або сметанний соус.

Томатний соус

Для його приготування вам знадобиться 2 помідори, 2 зубчики часнику, декілька листочків базиліку (можна сушений), 10 мл оливкової олії, 15 г цукру, дрібка солі. Всі інгредієнти потрібно збити в однорідну масу у блендері. Соус готовий.

Сметанний соус

Найпростіший соус, оскільки для нього вам треба лише сметана, часник та трохи зеленої цибулі, соус. Подрібніть інгредієнти та змішайте.

Обирайте соус до смаженого сиру та отримуйте задоволення від смачної страви. Вона проста та швидка, але для перекусу як закуска для гостей — вона ідеальна. Смачного!

Дачникам на замітку! ТОП-6 ранніх сортів редиски, які дадуть гарний врожай навесні

п’ятниця, 14 березень 2025, 12:30

Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...

Дачникам на замітку! Насіння яких культур потрібно замочувати перед посадкоб

п’ятниця, 14 березень 2025, 11:30

Для отримання високого врожаю насамперед необхідно подбати про посівний матеріал. Щоб покращити якість насіння, аби воно швидше проросло, перед висіванням його потрібно замочити для прискорення росту, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. В п...