
Зрозуміло, що основним інгредієнтом стануть яблука. Крім того, вам знадобляться компоненти майбутньої начинки, передають Патріоти України.
Незважаючи на наявність у назві страви слова «фарширований», ніякого фаршу, звісно, не потрібно.
У нашому випадку знадобиться суміш, що складається з подрібнених волоських горіхів, кориці та однієї ложки цукрового піску.
Хід приготування
Спочатку у яблуках треба зробити поглиблення. Досягти такого результату можна шляхом видалення серцевини.
У порожнину, що утворилася, потрібно насипати горіхово-корицево-цукрову суміш.
Начинені плоди відправте до духової шафи приблизно на півгодини. Цього часу буде достатньо, щоб фрукти стали досить м’якими. Готове блюдо вийде неймовірно смачним.
Вчені вже давно попереджають: надмірне споживання доданого цукру шкодить мозку. Дослідження пов’язують солодку дієту з хронічним запаленням, інсулінорезистентністю та погіршенням пам’яті, а також зі зростанням ризику нейродегенеративних захворювань, зо...
Вчені виявили, що корисна сполука, що міститься в каві та шоколаді, пов'язана зі зменшенням старіння клітин. Люди, які мають вищий рівень цього алкалоїду у крові, продемонстрували повільніше старіння на основі молекулярних біомаркерів. Про це йдеться в...