
Зрозуміло, що основним інгредієнтом стануть яблука. Крім того, вам знадобляться компоненти майбутньої начинки, передають Патріоти України.
Незважаючи на наявність у назві страви слова «фарширований», ніякого фаршу, звісно, не потрібно.
У нашому випадку знадобиться суміш, що складається з подрібнених волоських горіхів, кориці та однієї ложки цукрового піску.
Хід приготування
Спочатку у яблуках треба зробити поглиблення. Досягти такого результату можна шляхом видалення серцевини.
У порожнину, що утворилася, потрібно насипати горіхово-корицево-цукрову суміш.
Начинені плоди відправте до духової шафи приблизно на півгодини. Цього часу буде достатньо, щоб фрукти стали досить м’якими. Готове блюдо вийде неймовірно смачним.
Кохання буває різним - пристрасним, спокійним, романтичним або розсудливим. Але те, як ми любимо, часто залежить від наших глибинних рис і страхів. Простий тест із зображенням допоможе вам зрозуміти, як ви поводитеся у стосунках і що насправді шукаєте ...
Печінка - один із найважливіших органів, який щодня виконує сотні функцій: очищає кров, бере участь у травленні та регулює обмін речовин. Проте її захворювання часто розвиваються непомітно. Лікарі наголошують: якщо звернути увагу на перші сигнали, можн...