
Зрозуміло, що основним інгредієнтом стануть яблука. Крім того, вам знадобляться компоненти майбутньої начинки, передають Патріоти України.
Незважаючи на наявність у назві страви слова «фарширований», ніякого фаршу, звісно, не потрібно.
У нашому випадку знадобиться суміш, що складається з подрібнених волоських горіхів, кориці та однієї ложки цукрового піску.
Хід приготування
Спочатку у яблуках треба зробити поглиблення. Досягти такого результату можна шляхом видалення серцевини.
У порожнину, що утворилася, потрібно насипати горіхово-корицево-цукрову суміш.
Начинені плоди відправте до духової шафи приблизно на півгодини. Цього часу буде достатньо, щоб фрукти стали досить м’якими. Готове блюдо вийде неймовірно смачним.
Деякі старі 1-гривневі монети коштують великих грошей. Річ у тім, що через свої особливості вони високо цінуються серед колекціонерів – настільки, що ті готові платити за них тисячі гривень.Так, за екземпляр 1992 року різновиду 1.1ААг можуть заплатити,...
Якісний та регулярний сон є одним із головних факторів здоров’я. Нові дослідження показують, що не лише тривалість, а й час, коли ви лягаєте спати, може серйозно впливати на ризик розвитку численних захворювань, передають Патріоти України. Сон — активн...