В останній зимовий місяць багато хто з жінок вже почав готуватись до літа й переходити на дієтичне харчування. А любителі млинців оцінять рецепт однієї з найулюбленіших страв українців - бендериків, передають Патріоти України.
Це трикутні млинці з будь-якою начинкою — капустою, м’ясом, кисломолочним сиром або грибами. Ця українська страва відрізняється своєю простотою у приготуванні, яскравим смаком та дуже приємним виглядом.
«Бендерики з капустою зігріють вас у холодну пору року, подарують незабутній досвід і можливість приготувати щось справжнє, українське. Куди тим бургерам!» — вважають кулінарні майстри з сайту «Шуба».
Приготування:
Млинці. У миску вбити яйця, додайте сіль, цукор і розмішати вінчиком. Налити молоко і перемішати до однорідності. Поступово всипати просіяне борошно, не припиняючи перемішувати. В кінці налити окріп і розмішати до однорідної маси.
Добре розігріти сковороду, змастити олією і смажити млинці по 20−25 секунд з одного боку. Начинка. Пошаткувати тоненько капусту. Викласти її у розігріту з олією сковороду і смажити на середньому вогні 15 хвилин, не накриваючи кришкою.
Томатну пасту розвести з ложкою води, цукром, сіллю і перцем. Полити цим соусом капусту, перемішати і тушкувати під кришкою, помішуючи, ще 15 хвилин. На млинці викласти по 1 столовій ложці начинки і загорнути трикутниками.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...