Родина точно оцінить! Як приготувати смачну піцу з шинкою та грибами - простий рецепт

Всупереч популярній омані, приготування домашньої піци - доволі простий процес, який не вимагає особливих навичок в кулінарії та не забирає багато часу. Згадуємо сьогодні простий рецепт піци з шинкою, грибами та сиром моцарелою, передають Патріоти України

Для приготування тіста знадобляться наступні продукти: борошно (1,5 склянки), сіль (за смаком), цукор (1 ч. ложка), сухі дріжджі (2 ч. ложки), вода (3/4 склянки), олія (4 столових ложки).

Також варто зібрати інгредієнти для приготування основи піци: дрібно порізаний часник (1 головка), томатна паста (2 ст. ложки), вода (100 г), сіль (за смаком), базилік (за смаком).

Начинка піци може бути різноманітною, тож інгредієнти та їхні пропорції варто вибирати індивідуально. Ідеальними в цьому рецепті будуть шинка або ковбаса сервелат, гриби, оливки, сир моцарелла, болгарський перець. За бажанням можна додати орегано, більше часнику, базиліка або томатної пасти.

Як приготувати смачну домашню піцу

Почніть з тіста. Зробіть в борошні воронку, додайте всередину сіль, цукор, дріжджі та воду. Замісіть тісто і дайте йому настоятися в теплому місці не менше 30 хвилин.

Тим часом промийте всі овочі для начинки, видаліть корінці, насіння перцю. Розріжте їх на невеликі шматочки, оливки поріжте кільцями. Дрібно поріжте часник та обсмажте його на олії. Додайте до нього 2 ст. ложки томатної пасти, сіль, базилік, 100 мл води і тушкуйте на слабкому вогні 2-3 хвилини.

Поверніться до тіста та розкатайте його качалкою до отримання форми піци. Змастіть тісто соусом зі сковороди та викладіть зверху начинку в наступному порядку: шинку, сир моцарелу, оливки, перець, гриби. Зверху приправте піцу орегано.

Випікайте піцу при 220 градусах близько 20 хвилин. Ознакою готовності буде рум'яний корж та м'які овочі. Готовій страві варто дати трохи охолонути та можна подавати на стіл.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

четвер, 25 квітень 2024, 15:14

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...