Вершкове масло збиваємо міксером. Потім, продовжуючи збивати, виливаємо не поспішаючи згущене молоко.
В отриману суміш підмішуємо шоколадні кульки і арахіс.
Приготуйте роз’ємну форму. У мене була висока, спеціально для випікання пасок. Дно встеляємо звичайним файлом, тільки перед цим розділіть його на дві частини і змащуємо маслом.
Підготувавши форму, виливаємо в неї приготовану масу і залишаємо в холодильнику на 4 години. Потім витягуємо з форми, і можна пригощатися.
Щоб Ваш десерт виглядав нарядно, можна прикрасити його шоколадною стружкою.
Смачного!
Вчені виявили, що екстракт зеленого чаю активує гени, що прискорюють обмін речовин. Це означає, що цукор із десертів і швидких перекусів перетворюється на енергію, а не відкладається у вигляді жиру, передають Патріоти України. Дослідники пояснюють: акт...
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...