Вершкове масло збиваємо міксером. Потім, продовжуючи збивати, виливаємо не поспішаючи згущене молоко.
В отриману суміш підмішуємо шоколадні кульки і арахіс.
Приготуйте роз’ємну форму. У мене була висока, спеціально для випікання пасок. Дно встеляємо звичайним файлом, тільки перед цим розділіть його на дві частини і змащуємо маслом.
Підготувавши форму, виливаємо в неї приготовану масу і залишаємо в холодильнику на 4 години. Потім витягуємо з форми, і можна пригощатися.
Щоб Ваш десерт виглядав нарядно, можна прикрасити його шоколадною стружкою.
Смачного!
Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...
Перед вами - шість дверей. Подивіться на зображення і оберіть ті, які інтуїтивно здаються "вашими", передають Патріоти України. Не роздумуйте довго — просто довіртесь собі. А потім прочитайте, що означає ваш вибір. Готуйтеся до кар'єрного прориву. Попе...