Родина точно оцінить: Куряча грудка на сковороді - такої ніжної та смачної ви ще не готували

Ви навіть не здогадувалися, що куряче філе може бути настільки смачним! М'ясо виходить ніжним, м'яким, як масло, що тане в роті! Завдяки соусу куряча грудка залишається соковитою, зовсім не сухою. Приготуйте смачну курочку на сковороді, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряче філе — 2 шт.;
  • сіль, перець за смаком;
  • трохи борошна;
  • вершкове масло — 30 г;
  • соєвий соус — 2 ст. л.;
  • лимонний сік — 1 ст. л.;
  • мед — 1 ч. л.;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • цедра 1/4 лимона.

Крок 1-й: обсмажування філе

Зробіть у філе надрізи навхрест, але не до кінця. Завдяки їм м'ясо швидше приготується, а соус глибше просочить грудку, інформує Ukr.Media.

Злегка присоліть і поперчіть, але не сильно (надалі додаватиметься соєвий соус!). Обваляйте у борошні і відправте на великий вогонь. Обсмажте грудку з обох боків по 2 хвилини.

Крок 2-й: смачний соус

Коли грудка зарум'янилася, але все ще залишилася сирою всередині, зніміть її з вогню. Додайте шматочок вершкового масла, мед, лимонний сік, дрібно порізаний часник, соєвий соус і дрібку лимонної цедри.

Відправте на вогонь, зменшіть до середнього. Тушкуйте грудку під кришкою ще близько 3-5 хвилин. Не перетримайте: м'ясо має бути повністю приготованим, залишатися м'яким, у соусі.

Готову грудку можна подати з будь-яким гарніром, навіть просто салатом. Це неймовірно ніжно, м'яко, соковито та ароматно!

Такої курячої грудки ви ще не пробували! Подача як у ресторані, смак 10/10. Побалуйте рідних новою стравою з курочки!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...