
Ви навіть не здогадувалися, що куряче філе може бути настільки смачним! М'ясо виходить ніжним, м'яким, як масло, що тане в роті! Завдяки соусу куряча грудка залишається соковитою, зовсім не сухою. Приготуйте смачну курочку на сковороді, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Крок 1-й: обсмажування філе
Зробіть у філе надрізи навхрест, але не до кінця. Завдяки їм м'ясо швидше приготується, а соус глибше просочить грудку, інформує Ukr.Media.
Злегка присоліть і поперчіть, але не сильно (надалі додаватиметься соєвий соус!). Обваляйте у борошні і відправте на великий вогонь. Обсмажте грудку з обох боків по 2 хвилини.
Крок 2-й: смачний соус
Коли грудка зарум'янилася, але все ще залишилася сирою всередині, зніміть її з вогню. Додайте шматочок вершкового масла, мед, лимонний сік, дрібно порізаний часник, соєвий соус і дрібку лимонної цедри.
Відправте на вогонь, зменшіть до середнього. Тушкуйте грудку під кришкою ще близько 3-5 хвилин. Не перетримайте: м'ясо має бути повністю приготованим, залишатися м'яким, у соусі.
Готову грудку можна подати з будь-яким гарніром, навіть просто салатом. Це неймовірно ніжно, м'яко, соковито та ароматно!
Такої курячої грудки ви ще не пробували! Подача як у ресторані, смак 10/10. Побалуйте рідних новою стравою з курочки!
Рушники з часом можуть ставати твердими та колючими після прання. Причиною може стати використання того ж пом’якшувача тканини, передають Патріоти України. Але є дієвий спосіб виправити цю ситуацію. Цей лайфхак досить простий у виконанні та передбачає ...
Яблука - корисні та смачні, але їхні кісточки можуть бути небезпечними, передають Патріоти України. В кісточках міститься амігдалін, який у шлунку перетворюється на ціанід — отруйну речовину. Порада: перед вживанням яблука можна виймати кісточки або к...