Родина точно оцінить! Омлет получається пористий, наче швейцарський сир. Готуємо в духовці

Пористий, ніби швейцарський сир омлет не вийде на звичайній сковороді. Готувати ми його будемо в духовці, такого ситного сніданку вистачить як мінімум до обіду, передають Патріоти України.

Інгредієнти для омлету прості, все дається на порцію для чотирьох чоловік. На 250 мілілітрів молока беремо 5 яєць, трохи вершкового масла (тільки для змащування форми) і сіль.

Всі яйця відразу розбиваємо в глибоку миску, перемішуємо без зайвого збовтування. Додаємо молоко, знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.

Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. За бажанням можна додати нарізану буженину та овочі. Спробуйте подати пишний омлет з білим хлібом і маслом. Смачного!

Господиням на замітку! Де у холодильнику зберігати сир, щоб він не псувався

четвер, 13 березень 2025, 12:00

Як відомо, неправильне зберігання може різко скоротити термін придатності ваших улюблених сирів. Одним із головних факторів є контроль середовища, в якому вони зберігаються. Для того, щоб зберегти сир свіжим, просто необхідна стабільна температура. Том...

Список може здивувати! ТОП-5 найрозумніших порід собак

четвер, 13 березень 2025, 9:57

Для багатьох господарів собаки – це більше ніж домашні тварини чи захисники безпеки, це, насамперед, вірні друзі, компаньйони та слухачі, передають Патріоти України. Темперамент, розмір, енергія та інтелект часто визначають, наскільки добре собака інте...