Пористий, ніби швейцарський сир омлет не вийде на звичайній сковороді. Готувати ми його будемо в духовці, такого ситного сніданку вистачить як мінімум до обіду, передають Патріоти України.
Інгредієнти для омлету прості, все дається на порцію для чотирьох чоловік. На 250 мілілітрів молока беремо 5 яєць, трохи вершкового масла (тільки для змащування форми) і сіль.
Всі яйця відразу розбиваємо в глибоку миску, перемішуємо без зайвого збовтування. Додаємо молоко, знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.
Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. За бажанням можна додати нарізану буженину та овочі. Спробуйте подати пишний омлет з білим хлібом і маслом. Смачного!
Смартфон допомагає залишатися на зв'язку з усім світом, але інколи віддаляє нас від людей поруч. Проста звичка класти телефон екраном донизу зменшує кількість відволікань і допомагає бути присутнім у розмові. Про це пише CNET, передають Патріоти Україн...
Токсичні люди рідко говорять відверто - вони маніпулюють, тиснуть на почуття, змушують сумніватися у собі. Їх можна розпізнати за типовими фразами, які з першого погляду здаються безневинними, але несуть прихований контроль чи приниження, передають Пат...