Родина точно оцінить! Омлет получається пористий, наче швейцарський сир. Готуємо в духовці

Пористий, ніби швейцарський сир омлет не вийде на звичайній сковороді. Готувати ми його будемо в духовці, такого ситного сніданку вистачить як мінімум до обіду, передають Патріоти України.

Інгредієнти для омлету прості, все дається на порцію для чотирьох чоловік. На 250 мілілітрів молока беремо 5 яєць, трохи вершкового масла (тільки для змащування форми) і сіль.

Всі яйця відразу розбиваємо в глибоку миску, перемішуємо без зайвого збовтування. Додаємо молоко, знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.

Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. За бажанням можна додати нарізану буженину та овочі. Спробуйте подати пишний омлет з білим хлібом і маслом. Смачного!

Плями з килима зникнуть за 10 хвилин -потрібен лише один засіб із ванної кімнати

п’ятниця, 8 серпень 2025, 13:05

Видалення стійких плям із килима - справа непроста. Пролиті кава, чай, вино, косметика чи їжа часто залишають на килимах сліди, які здаються неможливими для виведення. Але ентузіастка прибирання місіс Хінч запевняє: для цього не потрібні дорогі засоби....

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...