Рибні котлети з додаванням сала - це справжній кулінарний шедевр, який вразить вас своєю соковитістю та неповторним смаком. Вони стануть чудовим варіантом для вечері або обіду, повідомляє 1000.menu, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Крок 1. Рибне філе ретельно промийте, обсушіть і подрібніть у м'ясорубці або блендері до однорідної маси.
Крок 2. Сало наріжте невеликими шматочками і також пропустіть через м'ясорубку або подрібніть у блендері.
Крок 3. Цибулю та часник дрібно наріжте та додайте до рибно-сальної маси. Вбийте яйце, додайте сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
Крок 4. Сформуйте з отриманої маси котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.
Крок 5. Розігрійте сковороду з рослинною олією та обсмажуйте котлети з кожного боку до золотистої скоринки.
Крок 6. Готові котлети подавайте з будь-яким гарніром або овочевим салатом.
Ці рибні котлети з салом виходять неймовірно соковитими й ароматними. Сало надає страві особливої пікантності та ніжності, роблячи її ідеальним вибором для тих, хто любить експериментувати з традиційними рецептами.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...