Родина точно оцінить! Що додати в курячі котлети для смаку та соковитості

У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація - страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, передають Патріоти України.

Які продукти потрібно підготувати

  • півкіло філе;
  • 2 курячі яйця;
  • 3 ложки кукурудзяного крохмалю та сметани жирністю не менше 20 %;
  • 2 часточки часнику;
  • одна цибулина;
  • манна крупа для паніровки;
  • сіль, прянощі та зелень на свій розсуд.

Як готувати

Спочатку варто порубати філе на кубики. Потім пропускаємо часник через прес та вводимо до фаршу. Цибулю варто нарізати подрібніше і відправити до інших компонентів. Якщо ви хочете досягти одноріднішої текстури, то найкраще пропустити овоч через м’ясорубку.

Вводимо курячі яйця, сметану. Солимо і додаємо спеції із зеленню, перемішуємо.

Залишиться лише додати крохмаль, ще раз довести до однорідного стану та відправити в холодильник на кілька годин.

Після цього формуємо котлети середнього розміру, паніруємо в манній крупі і обсмажуємо на прогрітій сковорідці з маслом до повної готовності.

Все просто! Як покращити відповіді ChatGPT - хитрощі, які варто спробувати

середа, 10 грудень 2025, 7:15

Чимало людей почали користуватись сервісом штучного інтелекту від компанії OpenAI ChatGPT, як своїм стандартним пошуковиком. Але значна кількість користувачів при цьому скаржиться, що онлайн-помічник нерідко видає неякісні відповіді, передають Патріоти...

Народні прикмети на 10 грудня: Знамення Божої Матері. Чому цей день в Україні вважається доленосним

середа, 10 грудень 2025, 7:08

Християни східного обряду 10 грудня за новим стилем вшановують мучеників Міни, Єрмогена, блаженного Іона та блаженної Ангелини. За старим стилем 10 грудня вшановували Романа Антіохійського. За життя він був великим цілителем. Святому Роману моляться пр...