Родина точно оцінить! Що додати в курячі котлети для смаку та соковитості

У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація - страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, передають Патріоти України.

Які продукти потрібно підготувати

  • півкіло філе;
  • 2 курячі яйця;
  • 3 ложки кукурудзяного крохмалю та сметани жирністю не менше 20 %;
  • 2 часточки часнику;
  • одна цибулина;
  • манна крупа для паніровки;
  • сіль, прянощі та зелень на свій розсуд.

Як готувати

Спочатку варто порубати філе на кубики. Потім пропускаємо часник через прес та вводимо до фаршу. Цибулю варто нарізати подрібніше і відправити до інших компонентів. Якщо ви хочете досягти одноріднішої текстури, то найкраще пропустити овоч через м’ясорубку.

Вводимо курячі яйця, сметану. Солимо і додаємо спеції із зеленню, перемішуємо.

Залишиться лише додати крохмаль, ще раз довести до однорідного стану та відправити в холодильник на кілька годин.

Після цього формуємо котлети середнього розміру, паніруємо в манній крупі і обсмажуємо на прогрітій сковорідці з маслом до повної готовності.

Розставлено крапки над "і": При якій температурі правильно прати постільну білизну та рушники - не 40°C і не 60°C

неділя, 6 липень 2025, 18:15

Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...