
У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація - страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, передають Патріоти України.
Спочатку варто порубати філе на кубики. Потім пропускаємо часник через прес та вводимо до фаршу. Цибулю варто нарізати подрібніше і відправити до інших компонентів. Якщо ви хочете досягти одноріднішої текстури, то найкраще пропустити овоч через м’ясорубку.
Вводимо курячі яйця, сметану. Солимо і додаємо спеції із зеленню, перемішуємо.
Залишиться лише додати крохмаль, ще раз довести до однорідного стану та відправити в холодильник на кілька годин.
Після цього формуємо котлети середнього розміру, паніруємо в манній крупі і обсмажуємо на прогрітій сковорідці з маслом до повної готовності.
Православне свято 7 грудня за новим календарем (20 грудня за старим) - день пам'яті святого Амвросія Медіоланського, який був єпископом, праведником і християнським письменником. У народі - Абросимів день. За юліанським календарем - день святої Катерин...
Учені заявили про те, що старіючі клітини людини можна "перезарядити", замінивши їхні крихітні "батарейки" - мітохондрії. Це відкриття може відкрити нові можливості в лікуванні різних захворювань, повідомляє Science Alert, передають Патріоти України. З...