Родина точно оцінить! Що приготувати з картоплі та філе для обіду та вечері - рецепт ситної страви

Якщо ви хочете дуже швидко приготувати ситну страву для обіду або вечері, вибирайте картоплю, філе, овочі, сир. З цього переліку продуктів можна приготувати крем-суп, а також запечену картоплю з м'ясом та закуску, передають Патріоти України.

Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом запеченої картоплі з філе, овочами та соусом.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Куряче філе – 2 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Бринза – 1/4 уп.
  • Сулугуні
  • Паприка
  • Сухий часник
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Картоплю почистіть і наріжте на тонкі слайси, посоліть, поперчіть і влийте трохи олії, добре перемішайте. Викладіть на пергамент і випікайте в духовці 10-12 хвилин при 180 С.

2. Наріжте філе і змастіть спеціями з обох боків. Нарізаємо півкільцями цибулю і обсмажуємо.

3. Для соусу: змішайте сметану з бринзою та перемішайте до однорідності.

4. Викладіть на картоплю м'ясо, цибулю, помідор, змастіть соусом і випікайте в духовці ще 30 хвилин. Після посипте тертим сулугуні та запікайте ще 5 хвилин! Їсти краще гарячою!

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...