Якщо ви хочете дуже швидко приготувати ситну страву для обіду або вечері, вибирайте картоплю, філе, овочі, сир. З цього переліку продуктів можна приготувати крем-суп, а також запечену картоплю з м'ясом та закуску, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом запеченої картоплі з філе, овочами та соусом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистіть і наріжте на тонкі слайси, посоліть, поперчіть і влийте трохи олії, добре перемішайте. Викладіть на пергамент і випікайте в духовці 10-12 хвилин при 180 С.
2. Наріжте філе і змастіть спеціями з обох боків. Нарізаємо півкільцями цибулю і обсмажуємо.
4. Викладіть на картоплю м'ясо, цибулю, помідор, змастіть соусом і випікайте в духовці ще 30 хвилин. Після посипте тертим сулугуні та запікайте ще 5 хвилин! Їсти краще гарячою!
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...