
При правильному підході популярна італійська страва може стати не тільки смачною, а й досить корисною. Для того, щоб поласувати ідеальною піцою, зовсім не обов’язково йти в ресторан: можна приготувати її самостійно, передають Патріоти України.
Вся відмінність домашньої піци від ресторанної полягає в основі, тому особливу увагу необхідно приділяти саме тісту. У жодному разі не купуйте заморожені заготівлі – вони на смак будуть трохи кращими, ніж гума.
Не обов’язково дотримуватися суворої рецептури. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи кукурудзяного. Це допоможе досягти особливого відтінку смаку.
Багато домашніх піц значно поступаються страві з ресторану через товщину основи. Справа в тому, що в піцеріях встановлені спеціальні професійні печі, які дозволяють тісту максимально пропікатися.
Вдома варто робити тільки тонку основу. Не забувайте про те, що в іншому ви не обмежені: рецептура начинки може бути будь-якою. Головне пам’ятати, що соковитість піци забезпечується смачним соусом.
Прання пуховика доволі складне завдання. Прання може зіпсувати наповнювач, залишити плями чи призвести до втрати об’єму. Але від бруду пуховик можна відчистити й сухим способом. Якщо пуховик просто запорошився, підійде щітка з мікрофібри для видалення ...
Ківі - не лише смачний, а й надзвичайно корисний фрукт. Він низькокалорійний, багатий на клітковину, вітаміни (A, B2, B3, B6, B9, C, E, K) та мінерали (калій, магній, залізо, цинк і селен), передають Патріоти України. Дослідження 2023 року показало: вж...