Родина точно оцінить! ТОП-4 правила смачної домашньої піци від досвідчених кулінарів

При правильному підході популярна італійська страва може стати не тільки смачною, а й досить корисною. Для того, щоб поласувати ідеальною піцою, зовсім не обов’язково йти в ресторан: можна приготувати її самостійно, передають Патріоти України.

Для цього варто пам’ятати про 4 головні правила:

Вся відмінність домашньої піци від ресторанної полягає в основі, тому особливу увагу необхідно приділяти саме тісту. У жодному разі не купуйте заморожені заготівлі – вони на смак будуть трохи кращими, ніж гума.

Не обов’язково дотримуватися суворої рецептури. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи кукурудзяного. Це допоможе досягти особливого відтінку смаку.

Багато домашніх піц значно поступаються страві з ресторану через товщину основи. Справа в тому, що в піцеріях встановлені спеціальні професійні печі, які дозволяють тісту максимально пропікатися.

Вдома варто робити тільки тонку основу. Не забувайте про те, що в іншому ви не обмежені: рецептура начинки може бути будь-якою. Головне пам’ятати, що соковитість піци забезпечується смачним соусом.

Варто знати! Яку маленьку хитрість використовують господині, щоб котлети були соковитими

четвер, 16 травень 2024, 14:04

Рибні котлети – це смачно, корисно та поживно. Вважається, що найкращі рибні котлети виходять із щуки. Однак не кожна господиня захоче готувати цю страву з риби. Справа в тому, що такі котлети зазвичай виходять досить сухими, оскільки у щуці немає жи...

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...