Романтичні чи дуже ревниві? Психологічний тест у картинці розкриє всю правду про вас - треба лише кілька хвилин

Вам потрібно подивитися на картинку, обрати наймилішу на вашу думку тваринку та прочитати розшифрування нижче, передають Патріоти України.

Козеня

Ви дуже роматичні, обожнюєте організовувати побачення та різноманітні свята. Ви не потерпите вульгарності в поводженні ні з собою, ні з іншими. Інколи ви проявляєте холод у ставленні до інших, проте це тому що, ви -не цукерка, яка має всім подобатись, ви - горішок, який не всім по зубам. Розкриваєте душу лише кому сліпо довіряєте.

Цуценя

Ви дуже ревнива натура, але найцікавіше, що коли кохана людина починає ставитися так само до вас, ви гніваєтесь. Для вас найголовніше, щоб почуття постійно кипіли, тому любите сперечатись і не миритесь першими. Також вам подобаються компліменти і не потерпите, якщо близькі скажут схожі приємні слова іншим людям поруч біля вас.

Кошеня

Ви дуже вразлива натура, але вам можна довірити будь-які таємниці та поплакати у плече. Ви любите всіх людей довкола та бажає їм від серця щастя, проте часто неприятелі користуються довірою. Вашому партнеру точно пощастить, що ви просто є. Якщо наразі ви не маєте коханої людини, зовсім скоро ця ситуація зміниться.

Курча

Ви відкрита та чесна людина, але не дуже романтична. Ви звикли діяти рішуче та впевнено, тому вам не має часу ще придумувати креативні зустрічі, подарунки та дбати про затишок інших. Також ви цілеспрямована і досить витривала особистість, і це стосується і фізичної сторони і внутрішньої.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...