Романтичні чи волелюбні? Цей простий тест розкаже, які ви в стосунках

Оберіть листочок та читайте, як ви будуєте стосунки, передають Патріоти України.

1. Чесні

Ви дуже цілеспрямована людина. Коли ви закохуєтесь, то чітко усвідомлюєте, що готові робити все, аби побудувати гарні та міцні стосунки. Ви вмієте плекати свої почуття, ваше кохання не згасає. Ви дуже чесний партнер, тому нізащо не станете зраджувати чи обманювати кохану людину.

2. Волелюбні

Ви любите волю. Коли ви закохуєтесь, то довгий час не показуєте своїх справжніх почуттів, тому що вам страшно поринути в щось серйозне і тривале, вам подобається експериментувати.

3. Розчиняєтесь у партнері

Ви та людина, яка цілком і повністю віддає себе стосункам. У якомусь сенсі ви присвячуєте себе іншій людині, що не є добре для вас. Все ж вашому партнеру буде дійсно комфортно будувати з вами стосунки, тому що ви підлаштовуватиметесь під різні умови. Головне: не забувайте дбати про себе!

4. Романтичні

Ви ідеаліст і романтик. Вам подобається саме усвідомлення того, що стосунки можуть бути чистими та щирими. Кожне побачення для вас, як перше. Ви готуєтеся, будуєте казкові плани та романтичні фантазії.

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...