Розбиті дзеркала і старі фото: Які речі притягують негаразди у дім

Забобонні люди вірять, що деякі речі можуть притягувати нещастя та негатив у дім. Тому намагаються позбуватись предметів, щоб не піддавати ризику свою сім'ю та добробут, передають Патріоти України.

Якщо ви відчуваєте в домі неприємну атмосферу або у вас багато проблем, то зверніть увагу на деякі речі, що можуть цьому сприяти. OBOZREVATEL допоможе впоратись з цим.

Розбите дзеркало

Наші предки вірили, що дзеркало – це портал у потойбічний світ і воно може відображати навіть стан душі. А розбите дзеркало здатне порушити атмосферу гармонії та щастя в домі, і такий негатив буде протягом семи років. Не можна також і дивитись в пошкоджене дзеркало, щоб не привабити злих духів.

Старі годинники

Є давнє повір'я, що коли годинник зупинився, то на родину чекає нещастя. Тому що таким чином, годинник затримує життя господарів і не дає їм рухатись далі. Якщо годинник не працює, то краще його викинути, щоб не накликати негативних подій.

Зів'ялі рослини

Якщо рослина зів'яла або повністю висохла, то вона може притягувати нещастя та втрати у життя господарів дому. Зазвичай квіти символізують ріст та процвітання, а якщо вони в'януть, то і йде на спад ваш розвиток.

Старе взуття

Не варто довго зберігати старе та порване взуття. Воно притягує до вас проблеми з минулого або постійно нагадує про нездійсненні плани або мрії. Краще викинути старі речі, а не переставляти їх з місця на місце.

Зламана техніка

Мобільні телефони, комп'ютери та інші гаджети потрібно вчасно лагодити, тому що вони символізують перешкоди в спілкуванні та розвитку.

Старі фотографії

Якщо у вас є фото, які викликають неприємні спогади, то варто позбутися їх. Вони утримують вас на одному місці та не дають рухатись вперед.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...