Розчин із трьох дешевих засобів зробить вікна ідеально чистими - простий лайфхак

Миття вікон - непросте завдання, адже дуже складно не залишити на склі жодного розводу. Однак є спосіб вирішити проблему. За допомогою кухонного засобу ви зможете очистити вікна до блиску без зайвого клопоту, передають Патріоти України.

Спробуйте помити вікна не просто звичним засобом, а приготуйте особливий розчин із трьох компонентів. Про дієвий лайфхак розповідає видання Express.

Для миття вікон рекомендується використовувати звичайний оцет. Кислотність оцту допомагає видалити восковий шар, який часто утворюється при використанні засобів для чищення, саме через це вікно здається каламутним. Віконна плівка ніби притягує до себе розводи, тому додавання невеликої кількості оцту в процесі прибирання допоможе видалити їх.

Як приготувати розчин для миття вікон? Просто змішайте рівні частини оцту та гарячої води з невеликою кількістю рідини для миття посуду, щоб вийшов максимально дешевий, але ефективний спрей. За допомогою серветки з мікрофібри протріть шибки: вікна будуть сяяти від чистоти, а альтернативне мийне не залишить розводів на поверхні.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...