
Печериці — одні з найпопулярніших грибів, які часто зустрічаються на наших столах. Вони мають ніжний смак, тому чудово поєднуються з різними стравами — від яловичого гуляшу до грибного соусу. Багато з нас досі стикаються з дилемою, чи варто чистити ці гриби. Каміла Бош, фермерка з Польщі, прояснила це питання раз і назавжди. пише ofeminin.pl, передають Патріоти України.
У розмові з ведучою каналу «Do prace» на ютубі вона зазначила, що чистити печериці — це помилка:
«Ми не чистимо гриби, тому що більшість поживних речовин знаходиться під шкіркою. Знімаючи шкірку, ми втрачаємо клітковину, вітаміни та мінерали, зокрема вітамін D, залізо та калій. Однак пам’ятайте, що це правило стосується лише свіжих грибів. Якщо гриби почали злегка „підрум'янюватися“ і не свіжі, їх краще очистити».
Каміла Бош також розповіла простий спосіб приготування грибів без ризику надмірного виділення води. Замість того, щоб замочувати, просто обережно промийте гриби або витріть їх вологим паперовим рушником, щоб зберегти їхні природні властивості.
Пральна машина є технікою, без якої важко уявити сучасний побут. Однак багато господинь стикаються з однаковою проблемою - одяг після прання втрачає свіжість, а в барабані з’являється затхлий, різкий запах. Причина проста: всередині техніки накопичують...
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...