Традиційні та знайомі з дитинства страви поступово зникають із наших столів, але є й такі, що залишаються серед фаворитів, незважаючи на додавання до них нових інгредієнтів. Серед таких страв улюблений салат олів’є. Чимало господинь сперечаються: чи потрібно додавати в салат цибулю і як робити правильно, передають Патріоти України.
Виявляється, що додавати цибулю до салату не обов’язково, цей інгредієнт, на думку досвідчених господинь, виявився необов’язковим.
Цибуля має різкий та гострий смак, який може відчуватися в салаті. З цибулею салат набагато швидше зіпсується.
Наступного дня олів’є з цибулею буде неприємно пахнутим та почне гірчити.
В основному цибулю додають до олів’є, щоб зберегти баланс смаку. Насичений смак цибулі приємно доповнить інші м’якіші інгредієнти салату.
Щоб олів’є з цибулею вийшло неймовірно смачним, важливо дотримуватися простих правил:
Едд Чайна, відомий телеведучий та експерт з ремонту автомобілів, застерігає водіїв від помилки, яка може призвести до повної втрати гальм. Йдеться про неправильний ремонт гальмівної системи, зокрема головного гальмівного циліндра. Про це пише "Автопіло...
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...