Навіть таку звичну крупу, як гречка, не завжди вдається ідеально зварити. Для того, щоб вона не була сухою, гіркуватою та не підгорала, досвідчені господині радять додати один простий інгредієнт при варінні, передають Патріоти України.
Для чого потрібно додавати соду
Як правильно додавати соду
Варити гречку потрібно класичним способом до напівготовності. Коли крупинки злегка розбухнуть, насипати трохи соди – приблизно на кінчику ножа. Якщо на поверхні з'явилися смітинки, їх потрібно забрати ложкою.
Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети, передають Патріоти України. Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці. Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулін...
Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...