
Навіть таку звичну крупу, як гречка, не завжди вдається ідеально зварити. Для того, щоб вона не була сухою, гіркуватою та не підгорала, досвідчені господині радять додати один простий інгредієнт при варінні, передають Патріоти України.
Для чого потрібно додавати соду
Як правильно додавати соду
Варити гречку потрібно класичним способом до напівготовності. Коли крупинки злегка розбухнуть, насипати трохи соди – приблизно на кінчику ножа. Якщо на поверхні з'явилися смітинки, їх потрібно забрати ложкою.
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...
З настанням холодів багато власників смартфонів помічають, що акумулятори швидко втрачають заряд. Літій-іонні батареї не люблять низьких температур — вони втрачають ємність і розряджаються значно швидше, особливо при тривалому перебуванні на морозі. Що...