Розсипчаста гречка, яка ніколи не підгорає: Ось який інгредієнт додати під час варіння

Навіть таку звичну крупу, як гречка, не завжди вдається ідеально зварити. Для того, щоб вона не була сухою, гіркуватою та не підгорала, досвідчені господині радять додати один простий інгредієнт при варінні, передають Патріоти України.

Для чого потрібно додавати соду

  • Надає крупі повітряну та пишну консистенцію.
  • Усуває ризик підгорання.
  • Нейтралізує специфічний запах крупи .
  • Додатково очищує крупу від сміття та лусочок, які під час варіння вода з содою виштовхне на поверхню.

Як правильно додавати соду

Варити гречку потрібно класичним способом до напівготовності. Коли крупинки злегка розбухнуть, насипати трохи соди – приблизно на кінчику ножа. Якщо на поверхні з'явилися смітинки, їх потрібно забрати ложкою.

Поради, як творять дива! Як зробити волосся блискучим "не за всі гроші світу"

неділя, 24 листопад 2024, 22:10

Блиск – ознака здоров'я та доглянутості вашого волосся, проте повсякденний вплив забруднень, жорсткої води, хімічних засобів для укладання та гарячих інструментів може позбавити його цього бажаного сяйва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН....

Превентивна краса: Медики пояснили, чи дійсно уколи ботоксом у 20-річному віці запобігають появі зморшок у майбутньому

неділя, 24 листопад 2024, 19:05

У світі набуває популярності так званий "превентивний ботокс", коли жінки віком від 20 до 30 років роблять інʼєкції ботулотоксину, щоб запобігти появі зморшок. . Але деякі лікарі закликають обережно ставитися до цієї тенденції – і не лише через "культ...